Hej alla läsare!

Det är inte enbart privata kunder vi får möta i vårt vardagliga arbete, utan även företagskunder är välkomna att ta del av våra tjänster, både i större och mindre grupper. I höstas blev vi kontaktade av Wasaborg Syncenter, som ville beställa shoppa med stylist-tjänster som julklappar till personalen. Tanken var att alla i personalen skulle få  lyxa till vardagen och satsa på sig själv och sin personliga stil. Strålande idé tycker vi!

Lue suomeksi

De två första dagarna av vår tid med Wasaborg Syncenter gick till förberedande möten. Under ett förberedande möte diskuteras frågor kring stil, personlighet och önskemål. Informationen används sedan för att bygga upp en noggrann profil av varje enskild individ.

Inför shoppingdagen väljs passande stilhelheter ut, som motsvarar kundens önskemål. Allt från kappor, skor och accessoarer väljs ut för att kunden ska få så mycket som möjligt ut av varje outfit. Under ex. en 3 timmars shoppingdag kan upp till 20 på förhand utvalda stilhelheter introduceras i olika affärer. Bilderna nedan ger en inblick i hur det ser ut i provrummen inför en shoppingdag.

bildde

 Vi på Voga lägger stort värde på att kunden ska få kläder som återspeglar det personliga jag:et.

 

    

    

Då alla i personalen var klara med sin shoppingdag, bestämde vi oss för att avsluta projektet med en gruppbild där varje person fick ha på sig sin favorit outfit.  Ett fint minne för alla i personalen och för oss på Voga Styling! Vi älskade hur Wasaborg- tjejerna satsade på färg inför fotograferingen. Snyggt!

 

Tack till våra samarbetspartners och klädaffärer Aukia och Vero Moda för unikt och färggrant klädsortiment. 

 

Tack än en gång alla vackra damer på Wasaborg Syncenter. Vi hade så roligt med er och vi lämnar detta projekt med ett stort leende på läpparna! Fortsätt att VOGA <3

Är du företagare och har brist på idéer inför Tyky- dagar eller andra gruppaktiviteter? Vill du skapa bättre dynamik i ditt team? Då kan denna tjänst vara en perfekt lösning! Kontakta oss, så planerar vi en unik upplevelse som passar just dig och ditt team.

Mvh,

Heidi Lithén, stylist