Boka tid – Voga Styling

Boka tid


Genom vårt bokningsprogram nedan kan ni boka tid för de flesta av våra tjänster. Om ni hellre ringer, går det naturligtvis lika bra. Ni hittar våra kontaktuppgifter här. På svenska är vi verksamma i så gott som hela Österbotten samt Helsingfors med omnejd. 

(Gällande Österbotten arbetar vi främst i Vasatrakten och debiterar 25 cent/km för resor utanför Vasa. Dock, vid överenskommelse på förhand, kan Sandra även utföra tjänster i Jakobstad eller Kokkola utan desto större kilometerersättningskostnader för dig. Så om du exempelvis gärna shoppar i Kokkola eller vill att vi ska hålla en makeupskola i Jakobstad, kontakta oss via mail eller telefon, så kommer vi överens!)

BRA att veta före bokning

  • Eftersom vårt kontor ligger i Vasa, kommer en del tjänster och möten i Helsingfors att ske hemma hos kunden, Exempelvis makeupskola. Inledande möten inför shoppa med stylist-tjänster, kan antingen ske hemma hos kunden eller i café. 
  • Vissa tjänster börjar med ett inledande planeringsmöte på ca en timme. Exempelvis är ‘Shoppa med stylist – premium’ en sådan tjänst. När du bokar dessa tjänster bokar du alltså tid för planeringsmötet. Sedan, under själva mötet, kommer vi överens om när vi träffas och utför huvuddelen av tjänsten.
  • När det gäller vissa tjänster har du själv möjlighet att välja var vi ska utföra tjänsten. Vi kan exempelvis komma hem till dig och göra makeuper eller hålla ett inledande möte inför shoppingdag. I såna fall tillkommer i allmänhet en kilometerersättning på 25 cent/km till priset. Om du bor i Österbotten kan du också komma till vårt kontor. (I Helsingfors tillkommer kilometerersättning på resor som sträcker sig utanför ring 1. I Österbotten på sträckor som överstiger 5 km från vårt kontor i Vasa centrum)
  • Om du bokar via nätet, behöver du boka minst 3 dagar på förhand. För bokningar på kortare varsel, ring!
  • Är du studerande får du 15% rabatt på alla tjänster, förutsatt att både personen som köper och konsumerar tjänsten är studerande med giltigt studiekort. Priserna du ser i bokningsprogrammet är ordinarie priser, så rabatten tillkommer.
  • Ibland far bekräftelsemailen till skräpkorgen.
  • Om bokningskalendern krånglar, prova att gå till en annan sida och klicka dig sedan tillbaka till ”boka tid”
1
Tjänst
2
Tidpunkt
3
Detaljer
4
Tack!

Välj tjänst, datum och person och klicka sedan på hitta lediga tider