Bröllop & Möhippor

Ska du gifta dig snart? Eller har du fått till uppgift att ordna programpunkter till din väninnas möhippa? I så fall har du kommit helt rätt! Voga Styling erbjuder helhetslösningar till blivande brudar i form av brudstyling och makeup, håruppsättningar och bröllopsfotografering. Allt en blivande brud kan tänkas behöva från ett och samma ställe! Vi erbjuder även roliga och givande programpunkter till möhippor, exempelvis stilföreläsningar och makeupskolor. Scrolla neråt för att läsa mera om våra bröllops- och möhippetjänster! :)

Bröllopstjänster

*Möjlighet till rabatt!*

2 st brudtjänster: 10 % rabatt på totalpris
3 st brudtjänster: 15 % rabatt på totalpris

Möhippor

Voga Stylings föreläsningar och makeupskolor har sedan företaget grundades fungerat som perfekta programpunkter för möhippor av olika slag. Ämnet bestämmer man naturligtvis själv, så länge det ligger innanför ramarna för stil, inredning och makeup. Vi är även flexibla och kommer gärna till er och föreläser, förutsatt att ni befinner er i Österbotten eller Helsingforstrakten.

Prissättningen för föreläsningar och makeupskolor bestäms i huvudsak av gruppens storlek samt föreläsningens längd. Ju fler ni är, desto billigare per person! 

Beställ tjänst

Om du/ni är intresserade av antingen brudtjänster eller programpunkt för möhippa, fyll i kontaktformuläret så ger vi dig en offert och mera information. 

Namn*

Telefonnummer*

Jag är intresserad av (du kan välja flera alternativ): Brudstyling Brudmakeup Håruppsättning Bröllopsfotografering Stilföreläsning Makeupskola Inredningsföreläsning

Hur många personer ingår i er grupp uppskattningsvis (endast för grupptjänster)?

Var vill du att tjänsterna ska äga rum?

Eventuella kommentarer/frågor