Bröllop & Möhippor

Ska du gifta dig snart? Eller har du fått till uppgift att ordna programpunkter till din väninnas möhippa? I så fall har du kommit helt rätt! Voga Styling erbjuder helhetslösningar till blivande brudar i form av brudstyling och makeup, håruppsättningar och bröllopsfotografering. Allt en blivande brud kan tänkas behöva från ett och samma ställe! Vi erbjuder även roliga och givande programpunkter till möhippor, exempelvis stilföreläsningar och makeupskolor. Scrolla neråt för att läsa mera om våra bröllops- och möhippetjänster!

Bröllopspaket

Naturligt vackra makeuper med mycket lyster! Jag fokuserar på att ta fram dina egna vackra drag.

– Vogas stylist Sandra Holmäng

 • Budget
 • 399€

  plus ev. kilometerersättning
 • Brudsminkning
 • Brudkamning
 • Porträttfotografering
 • Standard
 • 649€

  plus ev. kilometerersättning
 • Brudsminkning
 • Brudkamning
 • Halvdagsfotografering
 • Premium
 • 899€

  plus ev. kilometerersättning
 • Brudsminkning
 • Brudkamning
 • Heldagsfotografering

*Om du vill skräddarsy ett paket åt dig och exempelvis beställa heldagsfotografering + brudsminkning, men inte brudkamning, så är det också möjligt. Kontakta oss och berätta vad du behöver hjälp med så ger vi offert.

Möhippor

Voga Stylings föreläsningar och makeupskolor har sedan företaget grundades fungerat som perfekta programpunkter för möhippor av olika slag. Ämnet bestämmer man naturligtvis själv, så länge det ligger innanför ramarna för stil, inredning och makeup. Vi är även flexibla och kommer gärna till er och föreläser, förutsatt att ni befinner er i Österbotten eller Helsingforstrakten.

Prissättningen för föreläsningar och makeupskolor bestäms i huvudsak av gruppens storlek samt föreläsningens längd. Ju fler ni är, desto billigare per person! 

Stil

En stilföreläsningen handlar om kläder! Vanligt förekommande teman är klassisk stil, trender eller en kombination av båda. Om ni har något specifikt tema ni vill att vi föreläser om är det fritt fram att önska. Inför en stilföreläsning lånar vi alltid kläder från våra samarbetsaffärer och tar med till föreläsningen.

Om er grupp består av 10 personer eller färre är det möjligt att hålla föreläsningen vid vårt kontor i Vasa. Om ni är fler än 10 personer, ansvarar ni för ett lämpligt utrymme själva.

Prisexempel: 1½ timmes föreläsning för 10 personer = 28€/person

Makeup

Voga Stylings makeup skola/föreläsning ger er svaren på frågorna vad, när och hur. Under sminkningen lär vi er vad olika produkter ger för resultat, i vilka situationer man kan använda dem och hur de ska appliceras. Avslutningsvis får ni steg för steg instruktioner med er hem så ni inte glömmer vad vi gått igenom. Tjänsten räcker ca 3 timmar. 

Är ni 5 personer eller färre är makeupskola möjlig, där ni alla sminkar er under ledning av vår stylist. Är ni flera än 5 personer så är det en makeupföreläsning som gäller. Skillnaden är att ni under en makeupföreläsning inte gör något praktiskt utan ser/hör på då vår stylist visar olika sminktekniker på en person i gruppen. 

Prisexempel: 1 ½ timme föreläsning för 8 personer = 32€/person

Inredning

Hemmet är din vilopunkt från dina dagliga vardagssysslor och är därför en av de viktigaste miljöerna du befinner dig i. Att trivas i sin hemmamiljö är därför av yttersta vikt och inte något man ska förringa. I våra inredningsföreläsningar går vi bl.a. genom den aktuella årstidens inredningstrender, Feng shui (placering av möbler för skapande av rätt stämning), trivsel på arbetsplatsen och färgkombinationer.

Prisexempel: 1½ h föreläsning för 10 personer = 28€/person

Beställ tjänst

Om du/ni är intresserade av antingen brudtjänster eller programpunkt för möhippa, fyll i kontaktformuläret så ger vi dig en offert och mera information. 

Namn*

Telefonnummer*

Jag är intresserad av bröllopspaket:BudgetStandardPremium

Jag är intresserad av föreläsning med temat: (du kan välja flera alternativ):Stil/trendMakeupInredning

Hur många personer ingår i er grupp uppskattningsvis (endast för grupptjänster)?

Var vill du att tjänsterna ska äga rum?

Eventuella kommentarer/frågor