Bröllop & Möhippor

Ska du gifta dig snart? Eller har du fått till uppgift att ordna programpunkter till din väninnas möhippa? I så fall har du kommit helt rätt! Voga Styling erbjuder helhetslösningar till blivande brudar i form av brudstyling och makeup, håruppsättningar och bröllopsfotografering. Allt en blivande brud kan tänkas behöva från ett och samma ställe! Vi erbjuder även roliga och givande programpunkter till möhippor, exempelvis stilföreläsningar och makeupskolor. Scrolla neråt för att läsa mera om våra bröllops- och möhippetjänster! :)

Bröllopstjänster

*Möjlighet till rabatt!*

2 st brudtjänster: 10 % rabatt på totalpris
3 st brudtjänster: 15 % rabatt på totalpris
4 st brudtjänster: 20 % rabatt på totalpris

Brudstyling

Som brud vill man naturligtvis att allt ska vara så perfekt som möjligt på det egna bröllopet, inklusive brudklänning, smycken och skor. Brudstylingen med andra ord. Vår brudstyling-tjänst innefattar ett förberedande möte med stylist, under vilket vi går genom preferenser, kroppstyp o.s.v samt 2 ½ timme "brudshopping" på stan. Vår stylist ser till att din brudstyling passar perfekt till just dig, din kroppstyp och budget.

Pris: 119€ (30 min möte med stylist, 2½h brudshopping)

Brudkamning

Brudkamning kan med fördel göras i samband med brudsminkning. Tjänsten är uppdelad i två delar, först en förberedande gång då vi planerar och ser till att kamningen passar helheten och sedan en gång på den stora dagen. Du får gärna ta med bilder på önskad kamning samt eventuella håraccessoarer till provkamningen.

Pris: 119€

Brudmakeup

För den speciella dagen krävs det en extra fin makeup. Vi delar upp tjänsten och gör en provsminkning några dagar innan för att du ska vara säker på att du får den makeup du vill ha på den stora dagen! Du kan antingen komma till vårt kontor i Vasa eller så kommer vi hem till dig. 

Pris: 119€ + eventuell km-ersättning (tjänsten räcker ca. 90 min/gång)

Fotografering

Bröllop är något som brudpar minns för resten av sina liv och är en tillställning som utan tvekan borde förevigas genom fina bilder. Voga Stylings stylister hjälper er gärna med detta och är på plats med kameran under de delar av bröllopet ni själva önskar.

Pris:  99€-299€ (priset varierar beroende på tjänstens längd)

Möhippor

Voga Stylings föreläsningar och makeupskolor har sedan företaget grundades fungerat som perfekta programpunkter för möhippor av olika slag. Ämnet bestämmer man naturligtvis själv, så länge det ligger innanför ramarna för stil, inredning och makeup. Vi är även flexibla och kommer gärna till er och föreläser, förutsatt att ni befinner er i Österbotten eller Helsingforstrakten.

Prissättningen för föreläsningar och makeupskolor bestäms i huvudsak av gruppens storlek samt föreläsningens längd. Ju fler ni är, desto billigare per person! 

Beställ tjänst

Om du/ni är intresserade av antingen brudtjänster eller programpunkt för möhippa, fyll i kontaktformuläret så ger vi dig en offert och mera information. 

Namn*

Epost*

Telefonnummer*

Jag är intresserad av (du kan välja flera alternativ): Brudstyling Brudmakeup Håruppsättning Bröllopsfotografering Stilföreläsning Makeupskola Inredningsföreläsning

Hur många personer ingår i er grupp uppskattningsvis (endast för grupptjänster)?

Var vill du att tjänsterna ska äga rum?

Eventuella kommentarer/frågorVoga Styling erbjuder konsulteringstjänster för kläder, stil, inredning samt makeup & hår. Genom skräddarsydda tjänster strävar vi till att hjälpa människor till ett bättre självförtroende, en starkare självkänsla och en egen personlig och unik stil.
Följ med oss backstage på snapchat!
Kontakt
  • Stationsgatan 26 A 6, 65100 Vasa
  • +358 50 3492609 (Österbotten)
    +358 40 0648636 (Helsingfors)
  • info@vogastyling.com