Hej på er!

Åter en gång har vi fantastiska nyheter till alla VOGA Stylings kunder! Tillsammans med Dressmann i HS-center Vasa har vi inlett ett samarbete vilket ger alla VOGA:s kunder -20 % på normalprissatta produkter. Inte illa va?! 😀

Hos Dressmann hittar du ett stort urval av herrkläder. Allt från boxers och jeans till jackor och kostymer. Dessutom till förmånliga priser!

I samband med detta samarbete visar vi här upp två modeller klädda i Dressmann från topp till tå.

VOG_0003

Till Jakob valde vi ut en filtkappa i navy blått, en tidlös färg som aldrig går ur modet. Men om man däremot vill vara lite extra trendig just nu ska man satsa på den dubbelknäppta kappan eller kavajen.

Jakob, Voga Styling, Dressman 10

Till Jakob ville vi också satsa lite mera på färg. Vinrött och blått i samma ton skapar en intressant helhet. Vi ville också VOGA lite extra och satte till små detaljer som lyfter hela looken.

Jakob, Voga Styling, Dressman 12

Jakob, Voga Styling, Dressman 4

Till våren får männen med fördel vika upp byxbenen och låta en mönstrad strumpa i fina färger sticka fram. Här matchar strumpan både skornas blåa söm, den blåa polon, näsduken och blomman.

Jakob, Voga Styling, Dressman 6

Det är detaljerna som är pricken över i!

Jakob, Voga Styling, Dressman 9

Vik för ett stiligare intryck en halsduk dubbelt och placera den hängandes under kavajens krage, ett enkelt knep till att få in lite mera färg och mönster i en look.

VOG_0030

Skapa en mer balanserad helhet genom att välja samma mönster på halsduk, strumpor och handskar. Här kan ni se ett V-format mönster.

VOG_0039 logo

VOG_0048 logo

VOG_0060 logo

Till Christoffer ville vi utgå från en blå färgskala i olika nyanser. Till det passar det bruna lädret fint och det bruna tar vi också upp i halsduken.

VOG_0067 logo

En mönstrad näsduk är alltid en trevlig detalj som bryter av. Samtidigt behålls balansen genom att de blåa tonerna från skjorta och kavaj finns i näsduken.

VOG_0076 logo

Snygga knappar på kavajen! 🙂

VOG_0071 logo