Hej!

Låt oss presentera oss själva. Vi heter Malin, Linda och Ann-Charlotte och idag gästbloggar vi här på Stilakuten! Vi är väninnor som jobbar tillsammans på ambulansen och gärna umgås tillsammans på fritiden. Under en träningskväll i mars kom Voga styling upp i någon av våra livliga diskussioner och vi bestämde oss för att pröva på att shoppa med stylist i grupp!

DSC00084

Genast när vi bokat in en dag då vi skulle träffa Sandra i Vasa, fick vi i uppgift att fylla i ett online formulär. Där svarade vi (enskilt) på frågor om vilka stilar vi föredrar, klädstorlekar och om eventuella problem vi upplever när vi shoppar. Vi var alla tre ganska spända inför shoppingdagen. Tänk om vi inte gillar något alls som stylisten tagit fram?!

Anledningen till att vi ville shoppa med stylist är att vi alla känner att vi fastnat i något gammalt mönster när det gäller klädval och just därför insåg vi att vi måste ha ett öppet sinne när vi kommer på shoppingen. Och visst provade vi sådana plagg som vi aldrig någonsin skulle välja åt oss själva, vi till och med köpte med oss hem av dem! Det är ju precis vad Voga Stylings tjänster handlar om, att VOGA prova någonting annorlunda.

DSC00020

DSC00027

Vi hade bestämt träff med Sandra på Lindex redan från morgonen. När vi kom dit välkomnades vi varmt av Sandra och genast fick vi stiga in i provrummen. Sandra hade lagt fram färdiga outfits till oss alla tre och berättade lite till var och en om stylingen och vad hon valt att fokusera på, utgående från våra online formulär. Vi märkte genast att Sandra är väldigt påläst från våra online formulär och vi fick verkligen känslan av att vara i trygga händer. Hon gav tips och råd hela tiden och man märkte direkt att hon är väldigt kunnig och har en helt annan kunskapsbas då det gäller kläder än exempelvis vanliga butiksförsäljare. Så om någon funderat på ifall det verkligen är någon större skillnad mellan en utbildad stylist och en klädbutiksförsäljare, så kan vi alla intyga att det är det verkligen. Medan vi stod i provrummet fick Vogas två praktikanter agera springflickor och hämta nya storlekar och passa upp oss som drottningar. Tack för det tjejer!

DSC00062

När vi var klara med klädprovningen på Lindex besökte vi ännu två butiker, Aukia och Vero Moda. De plagg som vi tyckte om hängde vi undan tills vi varit i alla butiker och visste vilka plagg vi ville köpa. Och vet ni, man känner absolut inget köptvång! Man köper det man själv känner att man har råd med och vill ha.

DSC00105

Vi hade en superrolig dag med Voga Styling och vi fick med oss hem många nya plagg, som vi nu också känner att vi har kunskap om. Nu funderar vi när vi ska åka igen! Kanske det blir Vogas makeup skola nästa gång?! 🙂

 

Vi önskar er alla en superbra vår och sommar!

 

//Malin Ström, Ann-Charlotte Backholm och Linda Haglund