En stilig upplevelse till farsdag


Farsdag närmar sig och den stora frågan blir allt större, vad ska man ge i farsdagspresent? Vi på Voga Styling föreslår att du skippar allt det tråkiga, vanliga och förutsägbara. Satsa istället på en häftig upplevelse, något unikt, något ovanligt och framför allt något riktigt roligt!

Här kommer några tjänster från oss som uppfyller alla dom punkterna:

Shoppa med Stylist

Låt pappa uppdatera sig lite och komma med vår stylist på en rolig shoppingtur. Stylisten väljer på förhand ut kläder från varje affär och det enda farsan behöver göra är att gå in i provkoppen och bli förvånad över hur stilig han mitt i allt blev! 🙂 Perfekt för mannen som gillar kläder & stil, för mannen som inte alls orkar traska på och leta i affärer eller för mannen som inte har tid att fundera på kläder och shopping.

”Nu köpte jag 15 plagg på 3 timmar! Vanligtvis skulle jag på samma tid eventuellt ha fått hem ett par jeans, som sedan skulle ha visat sig vara fel storlek..” – Kim Sarin

 

Shoppa med Stylist
(budget)

– Info via formulär
– 2h shopping med Stylist

95€ (norm. 109€)

Shoppa med Stylist
(budget+)

– Info via formulär
– 3h shopping med Stylist

125€ (norm. 139€)

Shoppa med Stylist
(standard)

– Förberedande möte med Stylist
– 3h shopping med Stylist

149€ (norm. 169€)

Personlig Stilguide


Om ni är flera som tillsammans vill ge pappa en riktig ordentlig stiluppdatering till Farsdag är detta tjänsten ni söker efter. Voga Stylings personliga stilguide är en samling av flera av våra tjänster till rabatterat pris. Vi börjar med en garderob-detox, där vi kollar hur den nuvarande stilen ser ut, vilka kläder han inte har användning av längre och vilka han med fördel kan kombinera med nya plagg. Sedan börjar det roliga! Vi shoppar nytt, klipper håret vid behov och avslutar det hela med styling/fotograferingsdag.

Budget
199€ (norm. 219€)

Standard
269€ (norm. 299€)

Beställ presentkort till farsdag


Ditt namn*

Din epost*

Adress, postnummer och ort*

Summa eller tjänst (ex. "75€" eller "Shoppa med Stylist standard")*

Mottagarens namn*

Eventuell kommentar/frågaVoga Styling erbjuder konsulteringstjänster för kläder, stil, inredning samt makeup & hår. Genom skräddarsydda tjänster strävar vi till att hjälpa människor till ett bättre självförtroende, en starkare självkänsla och en egen personlig och unik stil.
Följ med oss backstage på snapchat!
Kontakt
  • Stationsgatan 26 A 6, 65100 Vasa
  • +358 50 3492609 (Österbotten)
    +358 40 0648636 (Helsingfors)
  • info@vogastyling.com