Fotografering


Är du på jakt efter fina bilder men inte vill betala skjortan för det? Då har du kommit helt rätt! Med våra porträtt- och gruppfotograferingstjänster vill vi öppna upp möjligheten för så gott som alla att kunna anlita fotograf. Syftet kan vara vad som helst egentligen. Kanske du vill ha porträttbilder på dig själv eller på familjen? Eller kanske du behöver promobilder för din nya hemsida eller sociala medier. Vad du än behöver bilderna till fixar vi det till ett förmånligt pris.

Voga Stylings stylister har dels genom sin estenomutbildning men även genom ett starkt personligt intresse stor erfarenhet av porträttfotografering. Det som gör våra fotograferingstjänster unika är dels priset men också det faktum att man inför fotograferingen kan få  professionell hjälp med makeup och klädval. Vi är ju trots allt ett renodlat stylistföretag och  för att en bild ska bli riktigt lyckad är det ju också viktigt att människorna på bilden är sitt stiligaste jag, eller hur?

  • Porträtt-fotografering
  • Från 79€

  • Makeup + Fotografering
  • Från 119€

    Priset är delvis beroende av hur många personer som blir sminkade
  • Klädstyling + makeup + fotografering
  • Från 199€

    Klädstyling syftar på att vi hjälper dig välja ut kläder till fotograferingen ur din garderob. Priset är delvis beroende av hur många personer som blir sminakde och stylade.

*Det slutliga priset framkommer i det skedet då vi vet lite närmare hur ni tänkt. Klicka på boka tid knappen och fyll i formuläret så återkommer vi med offert.

Boka tid

Fyll i formuläret och berätta lite om hur du tänker, vem som ska fotograferas, för vilket ändamål o.s.v. Vi återkommer per mail 🙂

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande