Vilka är höstens trender för män och hur kan man på ett snyggt sätt få in dem i sin personliga stil? Det går vi in på i dagens blogginlägg där vi ger er inspiration och de bästa tipsen för en snygg och trendig höstgarderob! Här hittar du samma inlägg men för kvinnor.

Lue suomeksi

Tack till modellerna – Niko Toppari och Andreas Svanbäck, och till Aukia.

Kläder: Aukia

Trend #1: Vinrött. Färgen som ofta återkommer till hösten.

Trend #2: Polon. Kombineras med fördel under en kavaj. Tips! Låt ärmens kanter synas precis som på en skjorta, ungefär 2,5 cm. Detta för att ge mer balans till helheten. Ögat gillar att se likheter i mönster eller färg.

Kom ihåg att det alltid ska vara svarta strumpor med högt skaft till finskorna. Om man förstås inte kör på ett par mönstrade, färgglada strumpor som plockar upp och matchar färgerna i resten av looken.

Kläder: Aukia

Trend #3: Orange och rostfärgat. Höstens trendfärger som gärna får macthas tillsammans. Bryt av med mörkblått för att få till fräschhet i stilhelheten.

Kläder: Aukia

Trend #4: Tjockjackan. Kostymen ska aldrig bäras tillsammans med den vindtäta jackan men däremot är det snyggt och just nu väldigt trendigt, att skapa en kombination mellan strikt och fritid som här. Kostymbyxorna tillsammans med polon och accessoarerna är mer mot det strikta hållet, men bryts på ett snyggt sätt av med den orangea tjockjackan, som är en stor trend i höst.

Tips! Bryt av en neutral stilhelhet med en riktig färgklick!

Tips! Matcha jackan med sportiga solglasögon vars spegelglas också skiftar i orange.

Kläder: Aukia

Trend #5: Sportiga ”mjukisbyxan”. I höst är det enkelt att ha det bekvämt då en av de stora trenderna är den sportiga ”mjukisbyxan”. I butikerna finns det flera olika varianter där man kombinerat kostym- och mjukisbyxan med varandra för att få fram en stilig men också mycket bekväm byxmodell. Kombineras med snygga, rena och hela sneakers för fortsatt komfort men med en skjorta upptill för att klä upp helheten en aning.

Ha det bra och kom ihåg att VOGA testa nya plagg och färger! 🙂