Hej!

Det börjar snart bli en vana att varje vecka leverera en ny samarbetspartner och ikväll är det dags igen! Nästa ut i raden av partners är ingen mindre än Indiska! Indiska är en butikskedja som erbjuder inredning samt kläder till kvinnor.  Precis som tidigare inleder vi detta samarbete genom att skapa ett blogginlägg där vi plockat ut inspirerande outfits från Indiska. Idag var det jag själv som stod som modell och vår duktiga praktikant Henrietta stod bakom kameran.

VOG_0013

Hos Indiska hittar du allt inom den bohemiska stilen, både när det gäller kläder och inredning. Därför hittar man bland annat väldigt mycket mönster hos dem. Det som jag dock inte visste om var att Indiska även erbjuder basplagg så som enkla t-skjortor, svarta slacks och stilenkla koftor. Det finns alltså något för alla vid Indiska, så låt inte alla mönster och färger skrämma dig. Indiska är perfekt för den som gärna har en mer klassisk stil men som gärna bär den med en liten twist. Precis så tänkte vi idag när vi valde ut denna look. Ett par svarta, klassiska slacks, en vit basic t-shirt men utanpå den valde vi en lång uppknäppt skjorta i finaste svart-vitt mönster.

VOG_0039

Ett längre halsband med en tofs  passar utmärkt till!

VOG_0043

För den som gärna vill börja bära mer mönster kan ett svart-vitt mönster vara en ”snällare” variant att börja med!

VOG_0060

För ett mer festligt tillfälle valde vi ut denna vackra klänning i klassiska snitt men som är kryddad med en av vårens största trender, volangärmar! En annan stor trend i vår fortsätter att vara sammet, det får vi in i looken med hjälp av kuvertväskan som också ger den bohemiska känslan tack vare tofsen på sidan.

VOG_0066

Den lilla svarta men med extra trendiga inslag just nu!

VOG_0085

Klänningen är så fantastisk i sig att vi valde att matcha den med stora örhängen i silver och låta klänningen vara som den är.

VOG_0090

Som sagt har Indiska även inredning för både vardag och fest!

VOG_0094

VOG_0130

Vi fortsatte med sammetstrenden och valde ut denna klassiska pennkjol som vi dessutom matchade med en annan stor trend i vår, nämligen rosa! Stoppa in tröjan löst inför kjolens kant för att ta fram midjan.

VOG_0118

VOG_0141

Denna look ville vi hålla mer enkel så vi valde ett diskret armband med guldstenar.

VOG_0146

Här valde vi att gå hela vägen med blått, blåa jeans (som var mycket bekväma vill jag lova!) och en blå blus matchas tillsammans med en chunky knit kofta som också är en stor trend i vår. Alltså just det här med storstickade tröjor.

VOG_0164

Koftan har en fin rundad kant.

VOG_0171

Den blå-vita blusen är helt underbar till någon som VOGA:r  sig på lite mer mönster och speciella detaljer.

VOG_0185

 Vilken outfit/plagg gillade ni mest?? 🙂