Inredning


Voga Stylings heminredningstjänster är perfekta för dem som vill hitta ny inspiration till hemmet. Det kan t.ex. handla om att man vill ändra färgerna enligt årstid, få ett rum att passa in med de nya möblerna man köpt, höja värdet på hemmet inför en visning eller ha hjälp med dukningen inför en större bjudning. Vi träffas och funderar över vilken typ av förändring du söker efter och kikar på olika inredningstrender. Vi bygger därefter upp en passande stilhelhet och sköter om eventuellt handlande av nya möbler och inredningsartiklar.

*Inredningstjänster erbjuds för tillfället endast i Österbotten.*

Varför?

Hemmet är din viktigaste vilopunkt från dina dagliga vardagssysslor och är därför en av de viktigaste miljöerna du befinner dig i. Att trivas med sin hemmamiljö är därför väldigt viktigt och inte något man ska förringa. Många vill även ha en heminredning som speglar deras personlighet men kan ha svårt att veta hur de ska gå till väga. Tidsbrist gällande större bjudningar och evenemang är också en bra orsak! Exempelvis kan du låta oss sköta dukningen, så får du koncentrera dig på annat.

Om du har tänkt att sälja huset kan det löna sig att se över inredningen. Det höjer värdet och sannolikheten att någon nappar. Vi hjälper till med dessa saker och ser till att ditt hem får sig ett ordentligt lyft vare sig det är i trivsel- eller försäljningssyfte.

Från och med November 2016 får alla våra kunder som beställt en inredningstjänst av oss -15 % rabatt från My Trendy Home, som är en nystartad webshop full av högkvalitativa inredningsartiklar. Skandinavisk design, industrialistiskt och modernt lantligt är exempel på stilar man hittar i deras webshop.