Inredning


Voga Stylings heminredningstjänster är perfekta för dem som vill hitta ny inspiration till hemmet. Det kan t.ex. handla om att man vill ändra färgerna enligt årstid, få ett rum att passa in med de nya möblerna man köpt, höja värdet på hemmet inför en visning eller ha hjälp med dukningen inför en större bjudning. Vi träffas och funderar över vilken typ av förändring du söker efter och kikar på olika inredningstrender. Vi bygger därefter upp en passande stilhelhet och sköter om eventuellt handlande av nya möbler och inredningsartiklar.

*Inredningstjänster erbjuds för tillfället endast i Österbotten.*

Varför?

Hemmet är din viktigaste vilopunkt från dina dagliga vardagssysslor och är därför en av de viktigaste miljöerna du befinner dig i. Att trivas med sin hemmamiljö är därför väldigt viktigt och inte något man ska förringa. Många vill även ha en heminredning som speglar deras personlighet men kan ha svårt att veta hur de ska gå till väga. Tidsbrist gällande större bjudningar och evenemang är också en bra orsak! Exempelvis kan du låta oss sköta dukningen, så får du koncentrera dig på annat.

Om du har tänkt att sälja huset kan det löna sig att se över inredningen. Det höjer värdet och sannolikheten att någon nappar. Vi hjälper till med dessa saker och ser till att ditt hem får sig ett ordentligt lyft vare sig det är i trivsel- eller försäljningssyfte.

Från och med November 2016 får alla våra kunder som beställt en inredningstjänst av oss -15 % rabatt från My Trendy Home, som är en nystartad webshop full av högkvalitativa inredningsartiklar. Skandinavisk design, industrialistiskt och modernt lantligt är exempel på stilar man hittar i deras webshop.

Homestyling

Vi  träffas och går igenom inredningstrender, inspirationskollage samt övrigt material. Vi lyssnar på dina idér och behov, agerar bollplank samt ger praktiska tips & råd. Därefter bygger vi upp en passande stilhelhet helt enligt dina kriterier. Vid behov åker vi tillsammans och köper de möbler och inredningsartiklar som behövs för att ge ditt hem ett ordentligt lyft. Resultatet är en förändrad miljö som du trivs i och som återspeglar din personlighet.

Pris: 169€ (tjänsten räcker ca. 5 timmar)

Interiör Update

Vi kommer hem till dig, går genom rum för rum och skapar en lista med förslag och åtgärder som lyfter fram det bästa i bostaden inför en visning, event eller middagsbjudning.

Pris: 139€ (tjänsten räcker ca. 4 timmar)

Light changes

En lättare tjänst där vi träffas hemma hos dig och går genom allt som du själv kan göra för att få ett objekt sålt. En timme lång konsultering + en lista via mail över förbättringsförslag och tips som ökar chansen att ditt objekt blir sålt till önskat pris. 

Pris: 99€

15 % studierabatt

Är du studerande och äger ett giltigt studiekort får du 15% rabatt på alla våra tjänster. Detta förutsätter dock att både den som köper tjänsten samt den som konsumerar tjänsten är studerande.  Priserna du ser i bokningsprogrammet är ordinarie priser, så rabatten tillkommer.