Basgarderoben innehåller oftast tidlösa och ibland alltför neutrala färger. Känner du att din garderob suktar efter en ny färg som både beskriver din personlighet och piggar upp dina nuvarande stilhelheter? Läs detta och bli inspirerad!

 

För honom 

Kläder: Aukia

Vi började med att välja militärgrönt åt vår första modell Emil. Färgen passar tillsammans med de flesta nyanser och är alltid ett säkert kort. Att välja en jacka i oversize- stil är också helrätt. Dragkedja i guldfärg blir slutligen pricken över i.

Guld & grönt = sant.

Solen är framme oavsett om det blir höst. Hitta ett par snygga solbrillor som beskriver din personliga stil & rock on.

 

 

Precis som alla andra färger finns grönt i ett flertal olika nyanser. Gillar du inte den militärgröna färgen är turkosgrönt ett bra alternativ. Snyggt, fräscht och uppiggande!

Kläder: Aukia

Ju mer nyanser av samma färg, desto snyggare och välplanerad ser outfiten ut att vara.

”Denim on denim” är helt rätt och fungerar alltid oavsett årstid.

För henne

Kläder: Aukia

Hösten är känd för att vara en regnig period och därför inspirerades första outfiten åt vår modell Mirjam av en snygg och och stilren regnkappa. Kläderna behöver inte bli tråkiga bara för att vädret är det!

Lager på lager är så rätt i höst. Piffa upp den gröna ulltröjan med en vit skjorta.

 

 

 

Om den vita skjortan känns för tråkig, är en grön variant också ett stilrent och trendigt alternativ. Den militärgröna nyansen piffas enkelt upp tillsammans med klarröda accessoarer.

Kläder: Aukia

Den rutiga kappan är en återkommande trend varje höst. Att köpa ett plagg med rutor är en ren investering och får gärna bli en del av basgarderoben.

Skinn och läder tillsammans med grönt gör att du går stilsäker i höst.

 

Vad har ni för favoritfärger i era garderober?

Kommentera & berätta! 

 

Tack till Emil och Mirjam som ställde upp som modeller samt Aukia (samtliga looks) som stod för kläder och skor.