Jeij! Ny samarbetspartner 🙂 Denna gång vill vi presentera er för butiken Little Room! Det som gör Little Room speciellt är att du hittar lite ovanligare märken där, som inte finnas att fås någon annanstans i Vasa, exempelvis Kaffe och Pernilla Wahlgren. Utöver detta hittar man även märket New & Old By Maena, som säljer kläder i naturmaterial, hos Little Room.

Ägaren beskriver hennes urval som något för den mogna kvinnan men vi på VOGA tycker nog att egentligen alla kan hitta något på Little Room. Åtminstone blev jag och Johanna, som fick ställa upp som modell denna gång, väldigt förtjusta i plaggen vi hade valt ut!

Här kommer några inspirerande outfits med plagg från butiken Little Room! Som vanligt vill vi väldigt gärna veta vad DU tycker. Så om du skulle få med dig en outfit hem idag, vilken skulle du ta? 😀

VOG_0019

Till look nummer 1 ville vi skapa en lite mer kreativ outfit för den som till exempel har nått typ av kontorsjobb. Basen vi valde att utgå från var dessa blåa kostymbyxor som enligt Johanna var otroligt sköna och bekväma samtidigt som det var väldigt bra passform på dem. Till den en enkel t-skjorta med v-ringning som förlänger halsen. Men sen till det som gör looken intressant! Bomberjackan fortsätter att vara trendig och vi ville kombinera de blåa byxorna med denna blommiga bomberjacka som har en bas i blått och går väldigt fint ihop med byxorna.

VOG_0010

Man behöver absolut inte vara rädd för att bära mönster tillsammans med mönster! Det man kan titta på är dock att båda mönstren innehåller nån typ av liknande färg. Som här det bruna. Men visst blev det här en intressant kombination? VOGA:t!

VOG_0012  VOG_0024

De bruna stövletterna kommer också från Little Room och var enligt Johanna riktigt bekväma!

VOG_0054

Till look nummer två ville vi gör en riktig stilig businessoutfit! Klassisk grå pennkjol, klassisk vit skjorta men ändå känns looken långt ifrån tråkig tack vare den svart-vita kappan med de intressanta knäppningarna!

VOG_0030

VOG_0037

Det är trendigt med ryggsäck och vi tycker även businesskvinnan kan bära en! Välj en modell i enkla snitt!

VOG_0059

Pricken över i som verkligen tog looken från klassisk till både klassisk och intressant var halsbandet med en blandning av kedjor, stenar, brickor och tofsar!

VOG_0068

Look nummer tre! Rosa, vitt och grått gör sig fantastiska tillsammans och det ville vi utgå härifrån.

VOG_0065

VOG_0073

På Little Room hittar du plagg som är allt annat än tråkiga. Där finns alla klassiska plagg men alla har de något som gör dem unika, till exempel dessa randiga byxor som kombinerar klassiskt med sportigt i form av den svart-vit randiga mudden nertill på byxbenen.

VOG_0078

En skjorta med spetsdetlajer på axlarna och en lite annorlunda knäppning upp till halsen.

VOG_0089

På Little Room hittar man mycket om man tycker om den bohemiska looken. Därför ville vi gå all in på det bohemiska i look nummer fyra.

VOG_0094

Den mönstrade tunikan passar utmärkt tillsammans med de blåa jeansen! Sätt ett bälte i midjan för att ta fram mer form ifall tunikan är ganska rak i modellen.

VOG_0099

Som sagt ville vi gå all in i det bohemiska med hjälp av pannband och fransade stövletter som också kommer från Little Room.

VOG_0102

VOG_0105

VOG_0108

På Little Room hittar du dessa enkla och stilrena armband som passar både den klassiska stilen och den bohemiska. På detta armband står det Be Brave men du hittar även andra ord och uttryck i butik.