sv

040 561 4283

info@vogastyling.com

sv
Boka tid

Makeup skola

Vasa & Helsingfors

Voga Stylings makeup skola ger dig svaren på frågorna vad, när och hur. Under sminkningen lär vi dig vad olika produkter ger för resultat, i vilka situationer man kan använda dem och hur de ska appliceras. För bästa möjliga resultat sminkar vi ena sidan av ansiktet medan du får öva på den andra. Avslutningsvis får du steg för steg instruktioner med dig hem så du inte glömmer vad vi gått igenom. Efter vår makeup tjänst kommer du alltså att ha betydligt bättre koll på hur du ska sminka dig för att få fram looken du söker efter! Denna tjänst är också den perfekta presenten till någon du tycker extra mycket om!

Makeup skolan har även varit vår populäraste grupptjänst. Passar perfekt som programpunkt för ex. möhippa eller en rolig dag med kompisarna. Ju fler ni är, desto billigare per person! Så samla ihop ett gäng och gör något riktigt roligt tillsammans!

(OBS! Man behöver naturligtvis inte ta med eget smink. Eventuellt kan man ta med egen mascara om man vill.) 

Vilka produkter använder vi?

Vi använder oss av produkter från Youngblood som är parabenfria, cruelty fritt, rekommenderade av astma- och allergiförbundet samt veganska. Allt detta för att du ska kunna lita på de produkter du sätter i ansiktet samt veta att du mår bra av dem, både nu och i framtiden!

NY / VIP KUND*

*För att räknas som VIP kund behöver du ha tagit del av en tjänst med Voga Styling inom de senaste 12 månaderna (gäller inte föreläsningar eller vid köp av presentkort. Mottagare av presentkort räknas dock som VIP-kunder i 12 månader framåt).

1 person: 109€ / 85€*

2 personer á 89€ / 69€*

3 personer á 79€ / 59€*

4 personer á 65€ / 49€*

5 personer á 59€ / 45€*

Är ni fler än 5 personer? Be om offert.

(Tjänsten räcker mellan 1,5-3h beroende på gruppens storlek.)

100 % nöjdhetsgaranti

Vogas stylings 100 % nöjdhetsgaranti är resultatet av flera års verksamhet, med så gott som enbart nöjda kunder. Vår nöjdhetsgaranti innebär att du som kund får 100 % av pengarna tillbaka (eller om du vill, en omtagning av tjänsten) om du av någon anledning inte är nöjd med tjänsten du betalat för. Att köpa en tjänst av Voga Styling är således ett riskfritt köp, och du behöver inte vara rädd att lägga pengar på något du i efterhand känner dig missnöjd med.

Läs mer om villkoren för vår nöjdhetsgaranti HÄR

Boka Makeup skola

Hitta din kroppsform

Beställ vårt nyhetsbrev och få gratis guide

Bli prenumerant idag och få tillgång till Voga Stylings exklusiva kroppsformsguide, i vilken du får reda på vilken kroppsform du har och vilka kläder som framhäver dina bästa sidor! Vårt nyhetsbrev kommer att släppas 4-6 gånger per år, och kommer att innehålla unika erbjudanden, aktuella kampanjer, senaste nytt från Stilakuten samt mycket mera! 

Boka tid
Varukorgsöversikt