Makeup för alla tillfällen


Vi erbjuder våra kunder professionella makeuper till vardags och fest samt makeupskolor för dem som känner att de vill göra en lite större djupdykning i makeupvärlden. Slipp stressen inför ditt speciella tillfälle och låt oss sköta jobbet . Vi skapar en makeup till dig som är hållbar och som passar din hy och ditt ansikte samt det tillfälle/evenemang du är på väg till. För den som vill lära sig mera håller vi makeupskolor som både uppdaterar dig gällande vad som är trendigt just nu och lär dig de absolut bästa knepen för en hållbarare och mer passande makeup.

Vi använder oss av produkter från Youngblood som är parabenfria, cruelty fritt, rekommenderade av astma- och allergiförbundet samt veganska. Allt detta för att du ska kunna lita på de produkter du sätter i ansiktet samt veta att du mår bra av dem, både nu och i framtiden!

Makeup skola

Voga Stylings makeup skola ger dig svaren på frågorna vad, när och hur. Under sminkningen lär vi dig vad olika produkter ger för resultat, i vilka situationer man kan använda dem och hur de ska appliceras. För bästa möjliga resultat sminkar vi ena sidan av ansiktet medan du får öva på den andra. Avslutningsvis får du steg för steg instruktioner med dig hem så du inte glömmer vad vi gått igenom.

Makeup skolan har även varit vår populäraste grupptjänst. Passar perfekt som programpunkt för ex. möhippa eller en rolig dag med kompisarna.

Övriga Makeup tjänster