Hej på er! Hoppas ni haft en fantastisk sommar så här långt. Idag tänkte jag reda ut några frågetecken som kan finnas bland er gällande makeupskolan, så ett inlägg om hur det går till kommer här.

”Voga Stylings makeupskola ger dig svaren på frågorna vad, när och hur. Under sminkningen lär vi dig vad olika produkter ger för resultat, i vilka situationer man kan använda dem och hur de ska appliceras. Efter vår makeupskola kommer du alltså att ha betydligt bättre koll på hur du ska sminka dig för att få fram looken du söker efter! Denna tjänst är också den perfekta presenten till någon du tycker extra mycket om!”

Så lyder delar av beskrivningen på vår hemsida. Nu till detaljerna!

13016313_1192103534156606_538336154_o

Det första du får göra är att sätta dig ner med en spegel framför dig (skolan kan göras på Vogas kontor eller hemma hos dig, notera bara att det tillkommer kilometerersättning ). Makeupskolan börjar sedan med att jag visar första steget av makeupen på din högra sida av ansiktet. Du får sedan upprepa samma sak på din vänstra sida. Detta för att du med säkerhet ska förstå hur du ska göra och även komma ihåg det hela bättre.

Under makeupens gång kan du följa med alla steg på ett papper som du sen får ta med dig hem.

Sandra, makeup, makeupskola, vogastyling

Vi har alla makeup-penslar och borstar samt all makeup som kan tänkas behövas. Du behöver alltså inte ta med dig något. Vi fungerar även som återförsäljare av de produkter vi använder (bland annat Youngblood), vilket betyder att du efter tjänsten har möjlighet att köpa de produkter du gillade mest.

sandraemilia, makeup, skola, vogastyling

Makeupen vi gör på dig kommer att anpassas efter dina ansiktsdrag och fokus ligger på hur vi kan framhäva dina bästa partier. Vi gör en makeup som skulle kunna kallas bättre dagsmakeup/lätt festmakeup men naturligtvis får du också komma med önskemål och förslag, om det är någon viss typ av makeup du eftersträvar.

Janinasmink

Man kan även boka makeupskolan till en mindre grupp, till exempel för en möhippa eller för en rolig dag med kompisarna. Ju större grupp desto billigare blir priset per person (dock drar vi gränsen vid 5 personer för att kunna ge så bra service som möjligt). Här ser ni prislistan:

Makeupskola

1 person: 69€
2 personer á 55€ = 110€
3 personer á 49€ = 147€
4 personer á 44€ = 176€
5 personer á 40€ = 200€

Hoppas att ni tycker att detta låter intressant så ses vi kanske i en eventuell makeupskola 🙂

Kram!

/Sandra

Sandra makeupboll