Hej på er!

Känner ni er osäkra på vad ni ska ha på er under midsommaren? Fear not! I detta inlägg ger vi er 3 olika looks som både tar tillfälle och väder i beaktande! 😊

Plaggen kommer från vår samarbetspartner Aukia och Gina Tricot

LOOK 1  – enkelt och modernt

VOG_0010

För en mer casual look har vi valt en av sommarens trender, nämligen volangblusen som går i romantisk stil tillsammans med jeansshorts i varmare väder.

VOG_0038

Kom ihåg midsommarkransen! 🙂 Plocka en egen eller kom lätt undan och köp en plastvariant som håller under kvällen.

VOG_0027

Vi har kombinerat olika nyanser av blått som piggar upp looken, och som ser fräscht ut mot den vita blusen.

LOOK 2 – avslappnad lyx

VOG_0121

Tillåter midsommarfesten en mer uppklädd stil? Satsa då på en avslappnad klänning som du lätt kan röra dig i. Denna klänning ger det lilla extra, men tillåter dig även att vara barfota och dansa runt midsommarstången! 😊

VOG_0129

Som intressant detalj har vi valt en klänning med öppen rygg. Den romantiska stilen kommer fram tack vare spetsdetaljerna vid axlarna.

VOG_0133

LOOK 3 – marinfärger i fokus

VOG_0146

Ifall det blir sämre väder till midsommaren, gäller det att hålla sig utrustad med basplagg av bra kvalitet. Bekväma, beigea stretchjeans fungerar bra tillsammans med en klassisk kofta av varmare material. Looken är passande till kallare sommarkvällar och för båtfärder ute i skärgården.

VOG_0153

Röda accessoarer piggar upp de blåa och beigea grundfärgerna i outfiten. Vidare har vi valt ränder som huvudmönster i olika nyanser för att pigga upp basplaggen. För att knyta ihop marinfärgerna i looken valde vi den röda scarfen tillsammans med gummistövlarna.

VOG_0159

Ta emot stormväder med stil och satsa på snygga gummistövlar i snygg färg! 🙂

Hoppas detta hjälpte er lite på traven och gör er inspirerade inför midsommar 2017! Ha det så bra! 😊