Hej!

Idag har vi fantastiska nyheter till er! Vi har inlett ett samarbete med Moda Aukia här i Vasa. Detta innebär att vi nu även kommer att låna kläder därifrån till bl.a. våra stilföreläsningar och blogginlägg men också att du som kund hos Voga Styling får de kläder du köper från Aukia till ett fint specialpris!

Moda Aukia har verkligen så gott som allt man behöver för att klä sig snyggt från topp till tå, både för män och kvinnor, och i deras sortiment hittar man många härliga och högkvalitativa varumärken! För att fira och offentliggöra detta samarbete plockade jag och Robert ihop varsin inspirerande outfit från Moda Aukia och Heidi fotade oss i ett kallt och blåsigt Vasa 😉

Alla plagg, accessoarer och skor som vi bär nedan kommer från AUKIA i Vasa. 

VOG_0135

Eftersom vi befinner oss mitt i den kallaste delen av året så ville vi plocka ihop stilhelheter som är varma, tåliga och funktionella men som samtidigt håller stilen.

VOG_0018

Till Robert valde vi ut en navy blå parkas i längre modell med fina detaljer i silver (För tillfället fås denna parkas från Tiger of Sweden till -40% rabatterat pris). Istället för att välja ett par svarta eller blåa jeans ville vi ha ett par bruna som också lyfter looken. En vit- och blårandig stickad tröja går bra ihop med den blåa jackan. För att skapa mer liv i looken valde vi en halsduk och en mössa i vinrött. Brunt bälte och bruna skor passar extra bra tillsammans med den blåa jackan.

VOG_0036

VOG_0161

VOG_0148

Ett par tåliga kängor är en bra investering i vinterkylan!

VOG_0065

Här valde vi att utgå från blåa toner i form av ett par blåa jeans, en ljusblå skjorta med en navyblå tröja ovanpå. Ett säkert stiltips för att hållas varm på vintern! Till det adderade vi en vit parkas och för att göra looken mer livfull valde vi till en ljusrosa mössa med tillhörande halsduk. Även till denna look gör sig bruna skor och en brun axelremsväska väldigt bra!

VOG_0092

VOG_0093

VOG_0099