Modell för Voga Styling

På Voga Styling söker vi alltid efter människor som gillar att bli stylade och fotograferade för våra många olika stilrelaterade blogginlägg eller för företagets marknadsföringsmaterial i allmänhet. Eftersom våra tjänster är ämnade för precis alla människor, har vi inga utseende-, längd- eller ålderskrav, utan alla är välkomna att anmäla sitt intresse som modell. Rent geografiskt sker alla fotograferingar i dagsläget i Vasa. Som modell behöver du alltså ha möjlighet att problemfritt ta dig till Vasa. 

Som modell för Voga Styling får du ofta gratis klädstyling enligt olika teman och ibland även gratis makeup (vissa fotograferingar förutsätter att modellerna inte är stylade av oss). Utöver detta får modellerna använda alla bilder för privata bruk förutsatt att företaget nämns i samband med publicering.

Bäst av allt är att du under en modelldag har möjlighet att utnyttja de rabatter Voga Stylings kunder får från de flesta klädaffärer i Vasa centrum. Så om du gillar något av de plagg vi valt ut åt dig, och känner att du verkligen vill köpa det, så behöver du sällan betala fullt pris.

Anmäl intresse

När du fyllt i och skickat in formuläret lägger vi till dig i en mail-lista. Varje gång vi behöver en eller flera modeller skickar vi ut ett mail till alla i kontaktlistan. 

Namn*

Epost*

Telefonnummer

Boendeort

Kort beskrivning av dig själv, vad du sysslar med o.s.v.

Vad har du får storlek på
Nedredel:
Övredel:
Skor:

Bifoga en bild på dig tagen rakt framifrån med svarta tajta kläder (helst):
Voga Styling erbjuder konsulteringstjänster för kläder, stil, inredning samt makeup & hår. Genom skräddarsydda tjänster strävar vi till att hjälpa människor till ett bättre självförtroende, en starkare självkänsla och en egen personlig och unik stil.
Följ med oss backstage på snapchat!
Kontakt
  • Stationsgatan 26 A 6, 65100 Vasa
  • +358 50 3492609 (Österbotten)
    +358 40 0648636 (Helsingfors)
  • info@vogastyling.com