De som ska gifta sig i sommar är säkert i full färd med att planera in den perfekta dagen och har mycket att stå i. Vi på VOGA Styling erbjuder flera tjänster som passar den som ska gifta sig men också för kompisgänget som ska planera in en möhippa/svensexa till den blivande bruden/maken.

möhippa

Bild 1 och 2 från en möhippa i somras när VOGA Styling stod för en stilföreläsning. Vi kommer till er och här befann vi oss vid en villa i Närpes.

Till möhippan/svensexan kan vi bland annat erbjuda stilföreläsningar. Upplägget kan diskuteras så temat passar både bruden/maken och hennes/hans vänner. Temat på stilföreläsningen kan t.ex. gravidmode, hur man skapar en bra basgarderob och stylar den, vad som är de kommande trenderna, hur klär man sig i kostym o.s.v. Vi anpassar oss helt enligt kundens behov.

Här kan ni läsa mer om våra grupp- och specialtjänster samt boka VOGA Styling inför våren och sommaren 2017.

möhippa

Vi har också möjlighet att låna kläder från butiker i Vasa, så ni får konkreta stylingtips. 

möhippa

Bild från en möhippa i somras då makeupskola stod på schemat.

Förutom stilföreläsningar kan man också anlita VOGA till att hålla en makeupskola för möhippegänget. Vi tar med oss all makeup, penslar och annats som behövs. Vill man ha både stilföreläsning och makeupskola så är även det såklart möjligt!

Läs mer om makeupskolan och boka tjänsten här.

emma-fore, efter, makeup, youngblood

Vi gör även brudmakeuper. På den stora dagen när man är nervös och spänd vill man inte behöva oroa sig över makeupen, låt därför oss sköta den biten så du bara kan luta dig tillbaka och njuta av din dag. Vi börjar med att göra en testsminkning några dagar innan den stora dagen så att vi tillsammans kan testa fram bästa makeupen till dig, din klänning och frisyr.

Här på bild gjorde jag egentligen en festmakeup till Emma men den skulle även passa fin fint till en brud. En naturlig makeup som framhäver ansiktsdragen samt ögonen men utan att bli för tung och täckande.

Här hittar du mer om brudmakeupen.

Förfrågningar på brudmakeuper samt möhippor har redan trillat in så det kan vara en bra idé att vara ute i god tid med att boka.