Vi på VOGA tycker nästan att det börjar gå för bra det här med alla våra nya samarbetspartners! Men självklart är vi oerhört tacksamma för stödet och förtroendet vi får från alla butiker!

Nyast i listan av våra samarbetspartners hittar ni Seppälä, där alla våra kunder nu får -20% rabatt på alla normalprissatta plagg! Ett annat riktigt häftigt erbjudande vi fick från Seppälä var detta:

Alla våra följare på sociala medier (Facebook & Instagram) får inom februari månad -30% rabatt på ett valfritt normalprissatt plagg från Seppäläs butiker i Vasa! Det enda man behöver göra är att följa oss och sedan visa detta blogginlägg eller inlägget där vi berättar om detta på Facebook/Instagram, vid kassan! 🙂 Coolt va?!

Seppälä erbjuder kläder till både damer och herrar. I deras urval hittar man trendiga plagg till ett bra pris! Vidare hittar man riktigt bra plagg till basgarderoben, så som skjortor, koftor och jeans. Här ser ni några outfits som vi plockade ihop från Seppälä!

VOG_0048

Det Seppälä gör bra är att ta basplagg och ge dem det lilla extra! Här valde vi ut ett par blåa jeans med hål på knäna och med den trendiga rivna byxkanten. Till det valde vi en randig polo som ser fräsch ut tillsammans med jeansen och en kofta som har det lilla extra tack vare slitsen nertill.

VOG_0066

Väskan med guldsmycket och halsbandet i guld gör att looken får det där lilla extra och basplaggen känns mer intressanta!

VOG_0077

Även skorna hittar du på Seppälä!

VOG_0085 ’VOG_0132

Till look nummer två ville vi ha den enkla trikoklänningen med den trendiga cut out detaljen på axeln. Något att satsa på om man vill vara extra trendig i vår! Till den ville vi ha samma gråa kofta för att visa hur man kan bära den på två olika sätt. Här alltså tillsammans med en klänning och ett bälte i midjan.

VOG_0139

Bältet kan man också knyta för att få en mer intressant känsla.

VOG_0155

VOG_0168

Det väldigt få män verkar veta är att Seppälä även erbjuder kläder för dem. Precis som på damsidan hittar du gott av fina basplagg där såsom skjortor, t-skjortor och jeans.

VOG_0182