Online Styling


Vår Online klädstyling-tjänst finns till för de som antingen inte orkar gå i affärer, som helt enkelt inte har tid eller som bor långt ifrån oss. Slipp stressen med att springa runt i olika butiker, behöva trängas i provrum och det eviga köandet. Du berättar vad du söker efter och vi letar upp det! 
 
Vi börjar med att du i lugn och ro fyller i ett elektroniskt frågeformulär där du bland annat berättar vad du gillar och har för önskemål. Ju noggrannare och mer detaljrikt du fyller i desto bättre kan vi hjälpa dig! När vi fått dina svar skapar vi en lookbook till dig, helt anpassad för dig, din kroppsform och dina önskemål. Lookbooken innehåller även direktlänkar till de olika plaggen, så du lätt kan beställa hem det du gillar. Enklare än så blir det inte!

I mån av möjlighet plockar vi med plagg från webb-butiker som vi samarbetar med och som du får rabatt från. Lägre ner på sidan kan ni kolla vilka webb-butiker vi för tillfället samarbetar med.
 
Om du vill få en ännu djupare förståelse för hur online styling tjänsten fungerar kan du läsa detta inlägg, skrivet av vår stylist Heidi :)

Nätbutiker du får rabatt från

Friendtex (-20%) 

NYA / VIP KUNDER

*För att räknas som VIP kund behöver du ha tagit del av en tjänst med Voga Styling inom de senaste 12 månaderna (gäller inte föreläsningar).

Beställ Online Styling

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Jag vill beställa tjänsten Online Styling
 Ja

Hur många outfits ska vi plocka ihop åt dig?
 1 outfit (79€) 2 outfits (129€) 3 outfits (165€)

Eventuella frågor/kommentarer

När vi tagit emot din beställning, tar vi kontakt med dig via mail och ger dig länk till infoformuläret du ska fylla i :)Voga Styling erbjuder konsulteringstjänster för kläder, stil, inredning samt makeup & hår. Genom skräddarsydda tjänster strävar vi till att hjälpa människor till ett bättre självförtroende, en starkare självkänsla och en egen personlig och unik stil.
Följ med oss backstage på snapchat!
Kontakt
  • Stationsgatan 26 A 6, 65100 Vasa
  • +358 50 3492609 (Österbotten)
    +358 40 0648636 (Helsingfors)
  • info@vogastyling.com