Hurra för ny samarbetspartner!

En till affär i Vasa med unika produkter finns nu på listan av våra samarbetspartners, nämligen Salkari! Smyckesaffären erbjuder såväl klassiska som trendiga accessoarer, smycken, ringar och armbandsur för damer och herrar. Exempel på unika märken som Salkari har är Efva Attling, Tillander, Oris och Balmuir. Salkari har även stort utbud när det gäller bröllopsprodukter och dopgåvor. Produkterna som köps kan även lätt göras mer personliga tack vare gravering på plats. Kunder som genom Voga Stylings tjänster köper produkter från Salkari, får -15 % på alla normalprissatta varor! 🙂

Nedanför hittar ni inspirerande stilkombinationer med produkter från Salkari. Vad tycker ni om resultaten? 🙂

För henne

Look 1 (kläderna kommer från Minun / Min i Vasa)

I look 1 valde vi en vårinspirerad helhet som enkelt kunde piffas upp med iögonfallande detaljer. Det gör enkla klädesplagg mer intressanta och helheten blir samtidigt mer fulländad. Vi valde smycken från märket Thomas Sabo som satsar på kvalité och massiv design för hög trendeffekt. Serien som heter ”Fatima´s Garden” blandar till lyxiga zirkondiamanter i olika färgskalor som fungerar snyggt till den roséguld-behandlade ytan på smyckena. Till looken har vi även valt ett läppstift i liknande nyans.

Enkelt & intressant! Less is more stämmer definitivt in här.

VOG_0450

VOG_0473

De gröna diamanterna matchar fint med den puderrosa färgen på toppen. Tänk er denna look en varm sommarkväll ute i kvällsol, smyckena kommer glänsa i solstrålarna! Denna look kan enkelt bäras både till vardag och fest.

Look 2 (kläderna kommer från Minun / Min i Vasa)

För nästa look valde vi en festligare sommaroutfit tillsammans med den unika kollektionen ”Miss Butterfly” av Efva Attling.

VOG_0262

I Attlings kollektion hittar man intressanta former och skapelser. Dessa smycken var överraskande lätta och bekväma att bära, och kan dessutom formas enligt bärarens behov.

VOG_0377 (1)

Klänningen kommer från den finska designern Camilla Mikama, som enbart arbetar med 100% organiskt material. Den klassiska klänningen ger många stylingmöjligheter då det gäller smycken och accessoarer. Hit passar både vardagliga och festliga smycken i guld, brons, silver och roséguld.

VOG_0304

Efva Attling kan verkligen inspirera!

För herrar

Look 1

I den första looken fokuserade vi på små detaljer som ger trevlig färg till klädseln. Genom att använda smycken som går i en viss nyans kan man framhäva och förstärka en viss färg i looken. Manschettknapparna samt tillhörande armband från Tommy Hilfiger ger ett extra lyft till en annars casual outfit. Varför inte ersätta den annars obligatoriska klockan för en dag, med ett par snygga manschettknappar som ändå används allt för sällan?

VOG_0103 (1)

Den röda färgen i stilkombinationen lyser verkligen upp tack vare ett par extra accessoarer!

VOG_0118 (2)

Look 2 

Det behövs inte alltid en ny skjorta, fluga eller slips för att piffa upp en klassisk kostym! Varför inte satsa mer på accessoarer som även går att använda till andra delar av basgarderoben? Till skillnad från Look 1 där vi använde accessoarer som hjälpmedel, står de i Look 2 i rampljuset. Till Richard har vi valt varmare färger som tonar ner de starka kontrasterna i den svarta och vita färgen på kläderna. Klockan ger oftast ett mer avslappnat intryck till en look, men med rätt design blir det ändå uppklätt och stiligt. Denna kombination fungerar även vid finare tillställningar tillsammans med slips och näsduk i matchande färger. Vi på Voga tycker definitivt att männen ska börja VOGA använda mer smycken!

VOG_0040 (2)

Alla nyanser behöver inte vara exakt likadana, utan det får gärna variera i 2-3 olika nyanser för att skapa en intressant helhet, som ni ser i denna look.

VOG_0061 (1)

Ett flertal liknande färger och nyanser skapar harmoni till klädseln. Om ni vill VOGA bära mer färg, är accessoarer en utmärkt lösning.

VOG_0033

Armbandet från Tommy Hilfiger finns i olika varianter och färgkombinationer. Klockan, av märket Thomas Sabo, är av en klassisk och tidlös modell med romerska siffror, och fungerar till de flesta tillfällen. Nyansen är inte för varm, vilket betyder att det lätt går att styla armbandsuret med olika färger. Möjligheterna är många!

Vad tycker ni om dessa looks? Berätta! 🙂