Med Spänning väntade jag på min träff med Heidi. Skulle jag få en helt ny Look och månne hon hade fått rätt bild av mig tack vare den information som jag sänt henne innan vår kommande träff.

Hade läst om Voga Styling på Instagram och på Facebook samt besökt deras hemsida så visste en del om dem. De deltog också på Ladies Cruise med Wasaline i slutet av september och då pratade jag med dem och deltog på deras föreläsning. Redan då tänkte jag att det lät mycket intressant.

Ett par veckor efter kryssningen fick jag ett textmeddelande av dem och tack vare att jag deltagit i deras tävling hade jag vunnit en Shoppa med stylist-paket. Så glad jag blev. Jag skulle ut och shoppa med en stylist. Innan vår shoppingträff skulle jag sända några bilder och berätta om mig, vilka mina intressen är, i vilken livssituation jag befinner mig, hur jag skulle beskriva min stil, vilka problem jag eventuell upplever när jag skall handla nya kläder, vilka färger jag gillar/inte gillar och kanske det viktigaste frågorna var vad jag ville ha hjälp med, vill jag ha en helt ny stil eller en uppdatering av den. Jag önskade hjälp med att hitta nya kläder att ha på jobbet samt en ny vinterkappa och även att uppdatera min stil.

Träffade Heidi utanför Aukia där vi skulle börja vår shoppingtur. Jag kände direkt att det här skulle bli en lyckad shoppingtur när jag såg vilka kläder hon hade valt till mig. Lite orolig var jag innan vår träff att tänk om hon valt ut något som jag inte alls kunde tänkta mig ha. Fick fin kontakt med Heidi genast, kändes som om jag skulle ha varit med min kompis på shoppingrunda.
Heidi hade hittat en mörkblå klänning som jag blev förtjust i. Till den kombinerade vi en vit skjorta samt ett par färggranna skarfar. Den satt så perfekt och den ville jag absolut ha. Skulle aldrig ha hittat den själv. Blev överraskad hur det var möjligt att utan att träffa mig så hade hon fått en bild av mig och min stil. Hon hade också hittat ett par gröna byxor och tröja som var precis den stilen jag själv skulle ha valt. Dem lät jag dock vara eftersom jag hade bestämt mig att hitta något nytt.

Sedan var det dags att hitta kappan. Hade själv varit några dagar innan och sökt efter och hittat en som jag ville visa till Heidi. Kappan var riktigt fin men hon tyckte att jag skulle få pröva på en annan så vi gick vidare till Vero Moda där hon plockat fram två kappor som hon ville jag skulle pröva. Den ena av dem var en som jag inte själv skulle ha valt men när jag tog på mig den så kunde jag inte annat än konstatera att den var perfekt. Hon tyckte att jag borde köpa en kappa som är lite längre och där hade hon absolut rätt. Ser så mycket längre ut i den än den som jag själv valt ut och som var kortare. Eftersom den inte var en kappa som jag själv skulle ha valt ut satte jag den åt sidan för att få fundera ett par dagar om jag skulle köpa den. Kunde dock inte glömma den och hämtade den samt halsduken hon valt till den ett par dagar senare.

Har aldrig haft ett par läderbyxor men nu ville Heidi att jag skulle pröva på ett par svarta och troligen kommer jag ännu att hämta dem, kanske att ha på julfest.

Under vår shoppingtur på c. 2 timmar hann vi pröva på en hel del olika kläder och stilar och några av dem var också sådana att när jag hade klätt på mig dem kunde vi tillsammans konstatera att de vara fina men passade inte mig så bra, jumpsuit var en sådan som jag redan i frågeformuläret hade nämnt att jag inte kunde tänka mig använda.

Vad fick jag annat ut av vår shopping än nya kläder? Nya ideer om hur man kan kombinera olika kläder, olika färger och framför allt att våga pröva på nya stilar och färger.

De lovar att självförtroendet får en ordentlig boost och det kan jag absolut hålla med!