Shoppa med Stylist


Tjänsten ”Shoppa med stylist” är en dag då du tillsammans med någon av våra stylister går på shoppingrunda i överenskomna affärer och provar plagg och outfits, specifikt utvalda för dig av våra stylister. Tjänsten inleds med att du berättar åt oss vad du är ute efter, vilka preferenser du har o.s.v. Vi behöver även få uppgifter om kroppsform, längd och hårfärg för att skapa oss en uppfattning över vilka kläder som skulle passa perfekt till just dig! Under själva shoppingdagen får du dels prova de kläder vi valt ut till dig och dels shoppa fritt med stilkonsultation från Voga Styling i flera timmar. Lyxigt va?!

*Kom ihåg att du som Voga Stylings kund får rabatt från klädaffärer som vi samarbetar med. Från de flesta får du så mycket som 15-20%. Listan över dessa affärer hittar du lägre ner. *

(Du kan även shoppa med stylist i grupp med dina vänner. Läs mera om shoppa med stylist i grupp-tjänsten HÄR.)

Varför?

 • Du kan vara säker på att du får kläder som verkligen passar, stil-, färg – och storleksmässigt. Du slipper alltså oroa dig över att köpa grisen i säcken – plagg som i efterhand visar sig vara fel storlek, fel färg o.s.v.
 • Du undviker överflödig konsumtion då du låter våra stilkonsulter välja sådana plagg åt dig som med fördel kan kombineras med dina nuvarande kläder. På så sätt får du det mesta ut av dina nya inköp samt många nya klädkombinationer att välja mellan! 
 • Det är en väldigt trevlig känsla av säkerhet som tillkommer då du valt dina kläder tillsammans med Vogas utbildade estenomer. Vi lovar att ditt självförtroende får en ordentlig boost!
 • Det är vetenskapligt bevisat att kläderna du bär påverkar ditt kognitiva tänkande samt välmående positivt, förutsatt att du trivs i kläderna och känner dig fin i dem.

Paket för olika budgeter

För att så många som möjligt ska kunna ta del av vår klädstyling tjänst erbjuder vi paket för såväl större som mindre budgeter. Om du väljer ett förmånligare paket, ersätts det inledande mötet med ett info-formulär som fylls i hemma på datorn och sedan skickas till oss. Förutom det är det endast antalet shoppingtimmar som skiljer paketen åt. Något du dock behöver hålla i minnet är att vi genom ett personligt förberedande möte får en bättre och tydligare bild av vad du är ute efter, vilket i de flesta fall leder till ännu bättre resultat.

Observera att vårt nya budgetpaket fungerar som så att stylisten väljer ut kläder åt dig på förhand ur ett antal butiker. Du får sedan själv (eller tillsammans med någon) prova alla  utvalda kläder i egen takt i respektive butik. Stylisten följer alltså inte med på shoppingrundan då det gäller vårt förmånligaste paket. 

*OBS* Budget + paketet innehåller 2 timmar shopping med stylist. För personer som i allmänhet har svårt att bestämma sig när det gäller kläder, kan detta vara för kort tid och vi rekommenderar istället standard eller premium paketet.

15 % studierabatt

Är du studerande och äger ett giltigt studiekort får du 15% rabatt på alla våra tjänster. Detta förutsätter dock att både den som köper tjänsten samt den som konsumerar tjänsten är studerande.  Priserna du ser i bokningsprogrammet är ordinarie priser, så rabatten tillkommer.

Butiker du får rabatt hos när du shoppar med oss

Hos Wasaborg Syncenter i Vasa får alla våra kunder 25% rabatt på alla normalprissatta produkter

Hos herrbutiken Jääskeläinen i Vasa får alla våra kunder minst 10-15% på alla normalprissatta produkter

Hos Moda Aukia i Vasa får alla våra kunder fina specialpriser på alla normalprissatta produkter

Hos Minun Min i Vasa får alla våra kunder fina specialpriser på alla normalprissatta produkter

Hos Dressmann i Vasa får alla våra kunder 20% rabatt på alla normalprissatta produkter

Hos Indiska i Vasa får alla våra kunder 20% rabatt på alla normalprissatta produkter

Hos Little Room i Vasa får alla våra kunder 20% rabatt på alla normalprissatta produkter

Hos DOPP i Vasa får alla våra kunder en goodiebag på köpet, i samband med klädinköp

Hos Salkari i Vasa får alla våra kunder 15% rabatt på alla normalprissatta produkter

Hos Esprit i Vasa får alla våra kunder fina specialpriser på alla normalprissatta produkter

Hos Vero Moda / Jack & Jones i Vasa får alla våra kunder 10% rabatt på alla normalprissatta produkter

Hos KappAhl i Vasa centrum får alla våra kunder -15% på alla normalprissatta produkter

NYA / VIP KUNDER

*För att räknas som VIP kund behöver du ha tagit del av en tjänst med Voga Styling inom de senaste 12 månaderna (gäller inte föreläsningar)*

 • Budget
 • 69 / 55

  (info via formulär, stylisten väljer ut kläder på förhand men följer inte med på shoppingturen)
 • Budget +
 • 119 / 95

  (info via formulär, 2h shopping med stylist)
 • Standard
 • 149 / 119

  (info via formulär, 3h shopping med stylist)
 • Premium
 • 179 / 139

  (40 min personligt möte, 3h shopping med stylist)


Voga Styling erbjuder konsulteringstjänster för kläder, stil, inredning samt makeup & hår. Genom skräddarsydda tjänster strävar vi till att hjälpa människor till ett bättre självförtroende, en starkare självkänsla och en egen personlig och unik stil.
Följ med oss backstage på snapchat!
Kontakt
 • Stationsgatan 26 A 6, 65100 Vasa
 • +358 50 3492609 (Österbotten)
  +358 40 0648636 (Helsingfors)
 • info@vogastyling.com