Hej på er i höstrusket! Hoppas ni alla mår riktigt bra! 🙂 Denna vecka ville vi på Stilakuten inspirera alla er som jobbar på kontor. Förstås alla andra också men mer specifikt de som kanske behöver hålla sig till en klädkod. Kläderna på bilderna kommer från MINUN MIN i Vasa.

stilakuten-heidi-voga-styling-coat-kappa-beige-3

Kostymbyxorna hör ju till ett av de typiska plaggen man bär i en mer strikt miljö. Men vem har sagt att strikt behöver betyda svart eller grått?! Vi på VOGA tycker att man kan föra in lite färg i vardagen, så här valde vi ett par kostymbyxor i vinrött. Perfekta färgen nu i höst! Matcha tillsammans med en enkel stickad tröja i bra kvalité för att hålla det mer nedtonat eller välj en enkel topp och kortare kavaj för en riktigt klassisk kontorslook.

Tips! När det gäller vinrött så kolla upp vilken typ av vinrött du passar i! Passar du i kalla toner ska du välja en vinröd färg som drar mot lila. Passar du i varma färger kan en vinröd som går mot brunt passa dig bäst. Har du ingen koll på detta kan vi på VOGA hjälpa dig med hjälp av analyspaketet. Läs mer här.

stilakuten-heidi-voga-styling-coat-kappa-beige

stilakuten-heidi-voga-styling-coat-kappa-beige-2

stilakuten-heidi-voga-styling

vogastyling-stilakuten-heidi-details-knit-white-shirt-vit-skjorta-2

Precis som kostymbyxan så är även den vita skjortan ett klassiskt kontorsplagg. Men skjortan behöver inte alltid bäras under kavajen utan den kan också kombineras med en trevlig tröja. Varför inte i rostbrunt som denna höst är en riktig trendfärg. Tillsammans med ett par slacks passar detta perfekt in i kontorsmiljön.

Tips! För en mer uppdaterad look i höst, välj lackskorna till! Det gör verkligen vilken klassisk kontorslook intressant och spännande. 

vogastyling-stilakuten-heidi-details-knit-white-shirt-vit-skjorta

Tips! I kuvertväskan får du plats med det du behöver när det är dags att gå på lunch! Pengar, telefon och kanske lite smink.

vogastyling-stilakuten-heidi

heidi-vogastyling-stilakuten-everyday-dress-business-sandraemilia-photo-2

Vem har sagt att man inte kan ha det mysigt på kontoret? Här valde vi en skön stickad klänning som går nedanför knäna och som har långa ärmar. Gör det hela mer strikt tillsammans med ett par slacks eller kostymbyxor under. Välj också klack till för att göra det mer uppklätt.

 heidi-vogastyling-stilakuten-everyday-dress-business-tile

heidi-vogastyling-stilakuten-business

Tips! En grå-svart färgad look piffas lätt upp tillsammans med en färgglad väska.

heidi-vogastyling-stilakuten-everyday-dress-business-sandraemilia-photo

Tips! Satsa i ett par rejäla stövletter i skinn med traktorsula. Det gör det hela mycket bättre för foten så att du klarar av en hel dag i klack.

heidi-vogastyling-stilakuten