Grupptjänster & Föreläsningar


Föreläsningar

Vi kommer mer än gärna och håller föreläsningar för företag och organisationer. Ämnet bestämmer ni naturligtvis själva, så länge det ligger innanför ramarna för stil, inredning och makeup. Ta kontakt så diskuterar vi saken!

Ring oss eller fyll i kontaktformuläret, så kommer vi överens!

15 % studierabatt

Är du studerande och äger ett giltigt studiekort får du 15% rabatt på alla våra tjänster. Detta förutsätter dock att både den/de som köper tjänsten samt den/de som konsumerar tjänsten är studerande.  Priserna du ser i bokningsprogrammet är ordinarie priser, så rabatten tillkommer.

Grupptjänster

Om ni är ett kompisgäng som gärna skulle ta del av Voga Stylings tjänster tillsammans går det naturligtvis att ordna. Det kan t.ex. handla om en möhippa eller en kväll då vi kommer hem till er och håller makeup skola för dig och dina vänninor.

  1. Läs mera om makeupskola i grupp HÄR
  2. Läs mera om shoppa med stylist i grupp HÄR
  3. Läs mera om programpunkter för möhippor HÄR

Ring oss eller fyll i kontaktformuläret, så ger vi dig en offert som passar för just ditt evenemang och din budget!Voga Styling erbjuder konsulteringstjänster för kläder, stil, inredning samt makeup & hår. Genom skräddarsydda tjänster strävar vi till att hjälpa människor till ett bättre självförtroende, en starkare självkänsla och en egen personlig och unik stil.
Följ med oss backstage på snapchat!
Kontakt
  • Stationsgatan 26 A 6, 65100 Vasa
  • +358 50 3492609 (Österbotten)
    +358 40 0648636 (Helsingfors)
  • info@vogastyling.com