Stilföreläsning i Vasa 24.4

Onsdagen 24.4 klockan 18.30 är du varmt välkommen på Voga Stylings öppna stilföreläsning för kvinnor i Vasa. Våra stylister Sandra Holmäng och Heidi Lithén kommer under föreläsningens ca två timmar att fokusera på temat ”Hur klä sig snyggt, bekvämt och hållbart?”.

Du kommer alltså att lära dig hur du klär dig både bekvämt och snyggt, utan att plånboken eller miljön går i konkurs. Som önskemål från tidigare föreläsningar kommer vi nu att fokusera ännu mera på personlig stil, vad det sist och slutligen är och hur man hittar till den på sitt eget vis. Våra stylister kommer att visa upp fler konkreta stylingar än tidigare, och föra ännu flitigare dialog med publiken. En snabb genomgång av vårens trender och inspiration från dessa ges också.

Föreläsningen fungerar inte som en upprepning av våra tidigare föreläsningar, och riktar sig således både till nya och gamla lyssnare.

I sann Voga Styling-anda lånar vi kläder och accessoarer från våra samarbetspartners och klär upp modeller på plats under föreläsningen, så att du som åhörare ska känna att du verkligen får konkreta stilråd som du själv kan testa direkt du kommer hem.

Föreläsningen äger rum i Tykkihallis mysiga utrymmen. Vi har ett begränsat antal platser, så vänta inte med att anmäla dig.

Hoppas vi syns 24.4!

Pris: 40 € per person (kaffe/te med dopp ingår)
Var: Tykkihalli (Alexandergränden 2, Vasa)
När: Onsdagen 24.4, klockan 18.30-21.00

0%
Av platserna reserverade
0%
av platserna reserverade

Anmäl dig

Efter att du fyllt i formuläret skickar vi en faktura för biljetterna till dig per e-post. Genom att betala fakturan anmäler du ditt/ert deltagande. Fakturan bör betalas så snabbt som möjligt för garantera att du/ni ryms med.

OBS! Anmälan är bindande. Inga återbetalningar görs. Om du inte får en faktura av oss inom ett par dagar efter intresseanmälan, kolla skräpposten. Om den inte finns där heller, ta kontakt via Facebook eller per telefon (0503492609)


Anmäl dig

Efter att du fyllt i formuläret skickar vi en faktura för biljetterna till dig per e-post. Genom att betala fakturan anmäler du ditt/ert deltagande. Fakturan bör betalas så snabbt som möjligt för garantera att man ryms med.

OBS! Anmälan är bindande. Inga återbetalningar görs. Om du inte får en faktura av oss inom ett par dagar efter intresseanmälan, kolla skräpposten. Om den inte finns där heller, ta kontakt via Facebook eller per telefon (0503492609)