Hej!

I detta inlägg kommer vi att visa upp lite sommarinspiration  och trender för män. Tack till vår samarbetspartner Jack & Jones för lånet av kläder 🙂

Förresten, det ekar lite tomt med manliga modeller i vår modellista, så är ni trötta på att se Roberts ansikte i dessa inlägg så anmäl er, din pojkvän, din man, din pappa, din farfar/morfar hit till vår modellista. Det finns inga krav på hur man ser ut, så det är bara att fylla i sina uppgifter och skicka in till oss.

Lue suomeksi

Skjortan med stora mönster på känns väldigt trendig i år men för att det inte ska kännas för mycket valde vi att matcha den med enkla, svarta jeans och bruna accessoarer samt jacka.

Jeansjackan är riktigt het i år och vi ville visa er ett sätt att bära den på till fest. Något kanske inte många tänker på att göra.

Så till den valde vi mörkblåa chinos, stilig skjorta och slips. Hett tips för den som vill bära något lite mer annorlunda till fest men som ändå vill vara stilig.

Tips! Vik upp ärmarna på jackan.

Rosa kanske många män är lite rädda för men det är en fin färg som man hittar i många plagg nu i sommar. Släng en rosa tröja över axlarna och färgmatcha skjortans mönster med resten du har på dig för en genomtänkt look!

Hoppas att ni fick upp ögonen för stilkombinationer ni annars inte skulle ha tänkt på! Det är ju trots allt en delmålsättning med dessa inlägg. 🙂