Hej på er!

I början av oktober hade Voga Styling chansen att delta i sitt första event någonsin! Vi åkte en kall tisdagseftermiddag mot Vörå till Rautia K-Lantbrukscentralen som stod som värd för kvällens inredningsevent. Lantbrukscentralen hade även bjudit in experter inom tapetsering, inredning, färg och köksredskap. Vi blev alltså glatt överraskade och det var mycket trevlig att träffa likasinnade personer inom inredningsbranschen! Under kvällens gång introducerade vi företaget Voga inför en stor publik av gäster som hittat till butiken i jakt på nya idéer och trendtips. Även om det var inredning som var kvällens huvudtema hade Sandra fullt upp med att visa sminkmärket Youngblood, hennes unika kunskap inom stil och trend samt de tjänster vi erbjuder. Under kvällen presenterade jag höstens trender inom inredning och berättade om de inredningstjänster vi erbjuder.

Framför allt fastnade några produkter på minnet som vi använde som visningsmaterial under kvällen i samband med framförande av höstens trender.

vog_0017

Mönstrat golv

Är du en person som känner dig allt för styrd av den minimalistiska stilen då det kommer till inredning, och känner att du är redo för något nytt?  Go outside the box och förgyll badrumsgolvet, farstun eller terrassens ingång med snyggt färgade plattor i olika mönster som beskriver din personlighet. Den som vågar vara mer radikal kan också applicera kreativt designade plattor som en ”ram” till väggen i ett rum för att stärka känslan av en viss typ av inredning.

vog_0024-2

Hitta din egen nisch i ett stort urval av mönstrade plattor på K-Rautia. 

vog_0046

Oarbetad yta 

Vidare är det ovårdade trämaterialet i både större och mindre skalor något som blivit mer och mer aktuellt.  Matcha träfärgen med grönskande växter i olika nyanser som påminner om gräs, ängar, blad och mossa. De olika nyanserna är nyckeln i sammanhanget, prova dig fram för att se vilken effekt du vill ge till ett rum.

Om du gillar det minimalistiska är en trädetalj i sexkantad form riktigt trendigt just nu. Den sexkantade formen syns överallt både i inredning och bland accessoarer. Intressanta former är också en viktig del av inredningsmiljön i hemmet, ju mer unik desto mer intressant blir helheten. Det handlar alltså inte bara om färger och nyanser.

 

vog_0040

Känns denna färg lite osäker, är det säkra kortet att mixa den obehandlade träfärgen med andra trämaterial. 

vog_0020-2

Träfärgen fungerar i allmänhet med alla typer av färger, oavsett om de är varma eller kalla. De flesta väljer att inreda rum för rum, och märker  först efteråt att den röda tråden fattas. En oarbetad trädetalj i varje rum i olika former kan göra stor skillnad, och en helhet i hemmet kan skapas.  Gillar du inte träfärgen kan du satsa på mycket annat också. Stål, ull, krom, koppar, guld, marmor, mönstrat är bara en bråkdel av allt som finns till hands för dig.

+ detaljer 

Ett bra sätt att förvara filtar, tidningar, frukter och dylikt är snygga korgar i modern stil. Korgar väcker inte bara intresse i själva inredningen utan är helt enkelt riktigt snygga att ha i ett hörn eller bredvid soffan. Klagar sambon på att dina inredningstidningar alltid ligger utspridda över soffan eller matbordet? Här har ni en snygg och modern lösning!

vog_0043

vora-inredningsmassa-sussi-toppar

Ett av många roliga möten under kvällen! Härliga Sussie som testat på vår Online Styling tjänst kom och pratade med oss. Till vår glädje hade hon just de kläder vi valt ut åt henne! Riktigt kul 🙂

 

Med stora leenden och positiva vibbar packade vi ihop våra saker och styrde kosan hemåt mot Vasa. Vårt allra första event var mer än lyckat. Tror ingen av oss kunde sluta le den kvällen. Mycket kärlek till alla som deltog denna kväll, vilken härlig dag vi fick!

Alla produkter är tagna från Rautia K-Lantbruk Vörå 

Kom ihåg att Voga också erbjuder tjänster inom inredning. Vill du piffa upp ditt kontor, lägenhet eller hus inför höstens och julens festligheter till exempel? Eller är du bara i behov av en konsultering för att hitta din egen stil inom inredning? Besök vår inredningssida här för att se vilken tjänst som skulle passa dig och din situation bäst.

Kram, Heidi