-Inlägget innehåller adlinks-

Hej på er! Hoppas ni har haft en fin vecka! Idag tänkte jag göra en liten trendspaning till er och visa upp en av vårens större trender som är något så simpelt som jeans. I många år var det extra trendigt med färgade jeans i alla regnbågens färger men nu i vår får det gärna vara jeans i klassiskt denim. Jag har kollat runt på nätet och här nedan visar jag upp några favoriter från olika webshopar.

sandraemilia, jeans

Jeansen hittar du här: blåa jeans, culotte jeans, ljusblåa jeans

Ett par mellanblåa jeans med hög midja och smala ben är nästan ett måste i varje garderob. Dessa passar till det mesta, är sköna att bära och enkla i sin stil. Jag tycker detta par är helt perfekta! Den här färgen är annars bra till dem som gärna bär blåa jeans men tycker att ljusa jeans får låren att se grövre ut. Färgen på dessa är så pass mörka att det hjälper till att slimma låren om man önskar den effekten. Dessutom ger den höga midjan och att de är hellånga intrycket av längre ben.

Culottemodellen kanske ni sett lite här och var, många suckar och tycker att modellen bara ser konstigt ut. Men vi på VOGA gillar culotterna och tycker de passar den som vill vara lite mer voga:d.

Nu när våren småningom börjar smyga sig på är det extra trevligt med ett par ljusa jeans, dessa föll mig helt i smaken!

sandraemilia, jeans.jpg 2

Jeansen hittar du här: tiger jeans, ankelkorta jeans, ankelkorta jeans med utsvängda byxben

Jag testade faktiskt dessa Tiger of Sweden jeans i butik häromdan och jag kan berätta att de satt väldigt snyggt över rumpan!

Personligen gillar jag denna modell bäst just nu! Modellen kallas för mom jeans och är lite lösare runtom mage, rumpa och ben men framhäver fortfarande kroppens former.

Liknande modell men med utsvängda byxben, snyggt det med!

1083-000142-0390-124-tile

Du hittar jeansen här: levi’s jeans, jeans med blommönster, mom jeans

Levi’s jeans har länge varit en av de större trenderna på jeansfronten och trenden fortsätter att hålla i sig. Här ett par i mellanblå färg. Dessa har jag även själv testat och vet att de sitter riktigt snyggt på.

Jeans med blommönster på låret, tänk er tillsammans med en väldigt stilren topp eller blus i sommar! Kanske en söt volangtopp i krispigt vitt!?

Återigen ett par mom jeans med lite kortare ben, som jag såklart älskar!

sandraemilia, galen i jeans

Du hittar jeansen här: mom jeans med hål, svarta highwaist jeans, ljusa jeans

Mom jeans i ljustvätt, perfekt längd och extra snygg detalj med det trasiga knät.

De här jeansen är ju inte i blått denim men jag ville ändå ha med dem då jag tycker att ett par svarta jeans med hög midja är ett bra basplagg att ha i garderoben. De här ser ut att sitta helt perfekta och inte var de dyra heller!

Och sist men inte minst ännu ett par snygga, ljusa jeans till sommaren!

Hittade ni nån favorit bland alla dessa jeans?