Hej på er!

Termometern kryper sakta men säkert ner under noll strecket och vi alla får börja rota fram de varmaste jackorna och accessoarerna. Därför tänkte vi att det är läge för lite stiltips när det kommer till just höstvinterns accessoarer och plagg. Vi börjar med männen och sen i ett senare skede  tar vi kvinnorna. Detta blogginlägg är i samarbete med herrklädesaffären Jääskeläinen i Vasa, där ni nu får -10% på de inköp som görs via våra tjänster! Jääskeläinen som affär har verkligen det mesta man behöver om man är ute efter en stilig ”gentleman” look och vi är väldigt glada att vi nu har möjlighet att ta med kläder därifrån i våra blogginlägg samt kunna erbjuda våra kunder rabatt.

robertredig

Robert fick än en gång stå som modell när vi skulle fota inför detta blogginlägg. På sig har han kappa och väska från Jääskeläinen, resten av plaggen är hans egna. Den här kappan är smart sydd då den på insidan har en löstagbar ”tröja/tunn jacka”. Du kan alltså variera looken runt halspartiet genom att antingen ta av den löstagbara delen eller hålla den kvar. Är det kallt lönar det sig förstås att hålla den kvar. Kappan i sig har en djup v-ringning vilket betyder att den kan kännas rätt kylig. Då kan det vara skönt med en halsduk! Vi valde att vika halsduken dubbelt och trä den genom ögglan som bildas för att skapa samma form som kappan. Har du en neutral kappa som denna gråa kan du variera halsduken så gott som i det oändliga. Vi valde en mer diskret halsduk som fångar upp både det gråa i kappan men också det bruna i ”tröjkanten”. På händerna har Robert ett par svarta, fodrade handskar i getskinn som håller värmen och i handen en portföljliknande väska. Väskan ger ett stilfullt intryck och passar den som vill se lite mer businessinriktad ut.

13-robert-1

12-robert-1

Tycker man att kappan och de mörka jeansen blir lite tråkigt kan man göra det mer intressant genom att hålla kappan öppen och låta en mer färgglad tröja eller skjorta titta ut. Då får även det stiliga bältet i svart skinn titta fram, vilket matchar bra med de svarta skorna.

14-robert-1

En stilig klocka i silver hör så klart businessmannen till och gör sig snygg tillsammans med väskan! 

15-robert-1

 

1-robert

Man ska inte glömma bort att man inte behöver ha en mörk rock bara för att det är vinter. Det finns alternativ. Gillar man en ljusare look kan man satsa på en kappa i en av vinterns trendfärger beige! Här har vi matchat den tillsammans med en vit skjorta, svarta jeans och en färgglad halsduk. Vill man hålla det riktigt stilrent låter man halsduken falla rakt ner och vara innanför kappan.

5-robert

”It’s all in the details!”

De pigga färgerna lyser upp den annars färglösa looken!

3-robert

Som pricken över i valde vi till ett paraply!

2-robert

Likheter skapar harmoni för ögat så här har vi valt samma ton på skor, handskar och paraplyets skaft.

Kappa, handskar, halsduk, skjorta och paraply från Jääskeläinen. Resten är Roberts egna plagg.