Presentkort från Voga Styling

Den perfekta julklappen

December är här igen och den jobbigt stora julklappsstressen börjar så småningom smyga sig på. Vad ska man köpa för julklappar i år? Alla har ju allt redan? Godis, sockor eller en ny julprydnad är så himla tråkigt och vanligt. Man vill ju liksom komma på något som både är oväntat och uppskattat, eller hur?

För att minska på din julklappsstress vill vi tipsa dig om att satsa på ett presentkort från oss. Vi lovar att mottagaren av presentkortet får en lärorik, unik och framför allt rolig upplevelse!

Fortsätt scrolla ner så hittar du våra bästa julklappstips och erbjudanden

Shoppa med stylist

Tänk dig att gå runt och shoppa med din helt egna stylist som på förhand valt ut kläder till just dig, enligt dina behov och önskemål. Vardagslyx helt enkelt, det är det som våra shoppa med stylist-tjänster handlar om. Passar åt såväl män som kvinnor, unga som gamla. Att få en shoppa med stylist-tjänst i julklapp uppskattas garanterat av de flesta. Killarna har bara svårt att erkänna ibland 😉

Shoppa med Stylist (budget)

– Info via formulär
– Stylisten väljer ut kläder på förhand men följer inte med på shoppingrundan

59€ (norm. 69€)

Shoppa med Stylist (budget+)

– Info via formulär
– 2h shopping med Stylist

95€ (norm. 109€)

Shoppa med Stylist (premium)

– Förberedande möte med stylist
– 3h shopping med Stylist

149€ (norm. 169€)

HÄR hittar ni mera information om shoppa med stylist-tjänsten samt ytterligare paket. Kom ihåg att du får rabatt på vilket paket du än väljer då du beställer ett presentkort till julklapp.

Grupper

Det går nu också att komma och shoppa med stylist i grupp. Du kan alltså ta med dig en eller två kompisar på shoppingtur med vår stylist för så lite som 59€/person. Detta är tjänsten som fungerar som julklapp både för dig själv och din vän. Mera information om grupptjänsten hittar ni HÄR

Budget

– Förhandsinformation via formulär
– Shoppingdag (3 h) 

2 personer: 75€/person (89€ norm) 
3 personer: 59€/person (69€ norm)

Standard

– Individuellt förberedande möte (40 min)
– Shoppingdag (4 h)

2 personer: 109€/person (129€ norm)
3 personer: 80€/person (95€ norm)

Makeupskola

Har du en partner, syster, mamma eller kompis som brukar sminka sig? En passlig juklapp till dem är Voga Stylings makeupskola, som ger svaren på frågorna vad, när och hur då det gäller smink. Under sminkningen lär vi ut vad olika produkter ger för resultat, i vilka situationer man kan använda dem och hur de ska appliceras. För bästa möjliga resultat sminkar vi ena sidan av ansiktet medan man själv får öva på den andra. Avslutningsvis får man steg för steg instruktioner med sig hem så man inte glömmer vad vi gått igenom. Efter vår makeup-tjänst kommer man alltså att ha betydligt bättre koll på hur man ska sminka sig för att få fram looken man söker efter!

1 person: 85€ (norm. 99€)

2 personer á 59€ (norm. 69€)

3 personer á 49€ (norm. 55€)

4 personer á 40€ (norm. 45€)

5 personer á 35€ (norm. 39€)

Online Styling

Vår Online styling-tjänst passar fint som julklapp åt dem som antingen inte har lust att gå i affärer, som helt enkelt inte har tid eller som bor långt ifrån oss. Slipp stressen med att springa runt i olika butiker, behöva trängas i provrum och det eviga köandet. Man berättar vad man söker efter och vi letar upp det! 

Tjänsten börjar med att man i lugn och ro fyller i ett elektroniskt frågeformulär där man bland annat berättar vad man gillar och har för önskemål. Ju noggrannare och mer detaljrikt man fyller i desto bättre kan vi hjälpa! När vi fått kundens svar skapar vi en lookbook, helt anpassad enligt kundens kroppsform och önskemål. Lookbooken innehåller även direktlänkar till de olika plaggen, så man lätt kan beställa hem det man gillar. Enklare än så blir det inte!

1 outfit: 65€ (norm. 79€)

3 outfits: 145€ (norm. 165€)

Personlig Stilguide

Om du vill ge riktigt ordentlig vardagslyx i julklapp åt någon är det vår personliga stilguide du borde satsa på. Voga Stylings personliga stilguide är en samling av flera av våra tjänster till rabatterat pris. Tjänsten börjar med att man berättar åt oss vilken typ av förändring/uppdatering man är ute efter, antingen via ett online formulär eller personligt möte. Sedan kör vi en garderob-detox, där vi kollar hur den nuvarande stilen ser ut, vilka kläder man inte har användning av längre och vilka man med fördel kan kombinera med nya plagg. Sedan börjar det roliga! Vi shoppar nytt, sminkar nytt och som pricken över i avslutar vi det hela med fotografering.

Budget: 199€ (norm. 219€)

Standard: 269€ (norm. 299€)

Beställ presentkort

Om du vill beställa ett presentkort av oss, fyll antingen i kontaktformuläret nedan, skicka åt oss på facebook eller maila oss på info@vogastyling.com

(Du ska alltså fylla i dina uppgifter, inte mottagaren av presentkortets uppgifter. Vi skickar presentkortet med posten och fakturan kommer till din mail.)

Ditt namn*

Din epost*

Din adress, postnummer och ort*

Summa eller tjänst (ex. "75€" eller "Shoppa med Stylist standard")*

Mottagarens namn*

Eventuell kommentar/frågaVoga Styling erbjuder konsulteringstjänster för kläder, stil, inredning samt makeup & hår. Genom skräddarsydda tjänster strävar vi till att hjälpa människor till ett bättre självförtroende, en starkare självkänsla och en egen personlig och unik stil.
Följ med oss backstage på snapchat!
Kontakt
  • Stationsgatan 26 A 6, 65100 Vasa
  • +358 50 3492609 (Österbotten)
    +358 40 0648636 (Helsingfors)
  • info@vogastyling.com