sv

040 561 4283

info@vogastyling.com

sv
Boka tid

Garderob Detox

Vasa & Helsingfors

En garderob detox går i första hand ut på att vi kommer hem till dig och hjälper dig upptäcka nya fina klädkombinationer och shoppa ”nytt” i din egen garderob. Många gånger begränsar vi användningen av olika plagg till ett par kombinationer och missar lätt de 10 andra sätten vi också kunde använda dem på. Våra stylister gör dig medveten om hur du får ut de mesta av din nuvarande garderob, och hjälper dig undvika överflödig konsumtion. Om stylisten anser att det fattas vissa basplagg, som skulle göra garderoben mer komplett, gås dessa genom under detoxen. Vi hjälper dig även att rensa garderoben på kläder som inte går ihop med din stil, som inte storleks- eller färgmässigt passar eller som helt enkelt gått ur mode. Till sist lär vi dig även hur man kan tänka när man vill rensa sin garderob i framtiden på ett snabbt och effektivt vis.

Varför

Alla kan säkert hålla med om att en rensad och städad garderob är betydligt roligare att kika in i och vistas i än en råddig. Det blir lättare att hitta kläder och framför allt att hitta passande kläder. Du sparar alltså tid och energi. Ytterligare en orsak, som få känner till, är att det är vetenskapligt bevisat att en städad och rensad garderob gör oss lyckligare. När vi förmår oss att fokusera mindre på prylar, plagg, ägande och status ger vi rum för mer lyckofrämjande delar av livet, exempelvis den egna hälsa, olika upplevelser och bidragande till andras välmående. 

P.S.
Du behöver inte heller fundera på vad du ska göra med de kläder du inte vill ha längre, vi tar hand om dem!

Paket

Du väljer själv hur lång och grundlig detox du vill ha. En större garderob ofta tar 3 timmar att gå igenom ordentligt. Har man en mindre garderob klarar man sig vanligtvis med 2 timmar.

Standard

99€

För mindre garderober

2 timmar detox med stylist

Pris för VIP-kunder: 79€

Boka tid
Premium

149€

För större garderober

3 timmar detox med stylist

Pris för VIP-kunder: 119€

Boka tid

Hur blir jag VIP-kund?

För att räknas som VIP kund behöver du ha tagit del av en tjänst med Voga Styling inom de senaste 12 månaderna.

Gäller inte föreläsningar eller vid köp av presentkort. Köpare av presentkort räknas alltså inte som VIP-kunder. Mottagare av presentkort räknas däremot som VIP-kunder i 12 månader framåt fr.o.m. det datum då tjänsten utfördes.

Hitta din kroppsform

Beställ vårt nyhetsbrev och få gratis guide

Bli prenumerant idag och få tillgång till Voga Stylings exklusiva kroppsformsguide, i vilken du får reda på vilken kroppsform du har och vilka kläder som framhäver dina bästa sidor! Vårt nyhetsbrev kommer att släppas 4-6 gånger per år, och kommer att innehålla unika erbjudanden, aktuella kampanjer, senaste nytt från Stilakuten samt mycket mera!

Boka tid
Varukorgsöversikt