sv

040 561 4283

info@vogastyling.com

sv
Boka tid

Shoppa i egen garderob

Vasa & Helsingfors

Tjänsten Shoppa i egen garderob går i första hand ut på att vi kommer hem till dig och hjälper dig upptäcka nya fina klädkombinationer och shoppa ”nytt” i din egen garderob. Många gånger begränsar vi användningen av olika plagg till ett par kombinationer och missar lätt de 10 andra sätten vi också kunde använda dem på. Våra stylister gör dig medveten om hur du får ut de mesta av din nuvarande garderob, och hjälper dig undvika överflödig konsumtion samt spara pengar. Om stylisten anser att det fattas vissa basplagg, som skulle göra garderoben mer komplett, gås dessa genom under tjänstens gång. Om du vill hjälper vi dig även att rensa garderoben på kläder som inte går ihop med din stil, som inte storleks- eller färgmässigt passar eller som helt enkelt gått ur mode. Till sist lär vi dig även hur man kan tänka när man vill rensa sin garderob i framtiden på ett snabbt och effektivt vis.

Varför

Shoppa i egen garderob handlar i grund och botten om hållbarhet, att undvika överflödig konsumtion och att spara pengar. En stor orsak till varför vi köper nya plagg är känslan av att inte vilja gå i samma kläder för ofta. Varför vi lätt får den känslan har att göra med att vi inte ser hur kläderna som finns i vår garderob kan användas på olika sätt. Om vi med varje större klädesplagg skulle se 10 potentiellt snygga kombinationer istället för 2, skulle vårt behov av att köpa nytt från affären minska drastiskt.

Alla kan säkert även hålla med om att en rensad och städad garderob är betydligt roligare att kika in i och vistas i än en råddig. Det blir lättare att hitta kläder och framför allt att hitta passande kläder. Du sparar alltså tid och energi. 

P.S.
Du behöver inte heller fundera på vad du ska göra med de kläder du inte vill ha längre, vi tar hand om dem!

Paket

Du väljer själv hur lång och grundlig tjänst du vill ha. En större garderob ofta tar 3 timmar att gå igenom ordentligt. Har man en mindre garderob klarar man sig vanligtvis med 2 timmar.

Standard

289€

För mindre garderober

2h shopping i egen garderob

Km-ersättning tillkommer

Pris för VIP-kunder: 239€

Boka tid
Premium

369€

För större garderober

3h shopping i egen garderob

Km-ersättning tillkommer

Pris för VIP-kunder: 309€

Boka tid

Hur blir jag VIP-kund?

För att räknas som VIP kund behöver du ha tagit del av en tjänst med Voga Styling inom de senaste 12 månaderna.

Gäller inte föreläsningar eller vid köp av presentkort. Köpare av presentkort räknas alltså inte som VIP-kunder. Mottagare av presentkort räknas däremot som VIP-kunder i 12 månader framåt fr.o.m. det datum då tjänsten utfördes.

Hitta din kroppsform

Beställ vårt nyhetsbrev och få gratis guide

Bli prenumerant idag och få tillgång till Voga Stylings exklusiva kroppsformsguide, i vilken du får reda på vilken kroppsform du har och vilka kläder som framhäver dina bästa sidor! Vårt nyhetsbrev kommer att släppas 4-6 gånger per år, och kommer att innehålla unika erbjudanden, aktuella kampanjer, senaste nytt från Stilakuten samt mycket mera! 

Boka tid
Varukorgsöversikt