sv

040 561 4283

info@vogastyling.com

sv
Ta kontakt

Köpvillkor

 

Bekräftelse

När vi mottagit din beställning skickar vi snarast en bekräftelse per e-post med information om din order till dig. Det är bra om du sparar orderbekräftelsen för att ha till hands vid eventuell kontakt med kundtjänst.

Personuppgifter

För att kunna handla hos oss krävs att du fyller i de uppgifter som efterfrågas (namn, adressuppgifter och e-postadress samt vid fakturaköp personnummer). Syftet med detta är att vi ska kunna leverera varan/varorna.

Uppgifterna kan också komma att användas för vår marknadsföring, t ex för utskick av erbjudanden, om du har angett att du vill ha det.

Personuppgifterna hanteras i enlighet med gällande personuppgiftslagstiftning. Mer information om vår hantering av dina personuppgifter finns nedan under integritetspolicy.

Ångerrätt

Ångerrätt gäller inte för digitala produkter som laddas ner eller används online, t.ex. e-böcker, ljudböcker, onlineböcker, spel eller datorprogram. Digitala produkter klassas som en tjänst som inte kan återlämnas då det är en så kallad direktkonsumtion. 

Betalning

Hos oss kan du välja på följande betalningsalternativ:

  • Kortbetalning • Paypal

Kortbetalning med VISA eller Mastercard

Kortbetalning tillhandahålls av Stripe och sker genom att kontokortsnumret krypteras och transporteras direkt till banken. Stripe använder standarden SSL som är bland de säkraste systemen för e-handelstransaktioner. Detta innebär att ingen obehörig kan få tillgång till dina kontokortsuppgifter.

Leveransvillkor

Direktlänk till den online kurs du köpt skickas till din e-postadress inom ett par minuter efter genomfört köp.

Frakt digitala produkter

Ingen fraktkostnad

Delning

Det är förbjudet att dela direktlänkar till våra onlinekurser till personer som inte själva köpt kursen i fråga. En köpt kurs är avsedd för endast en person, d.v.s. köparen. 

Ta kontakt
Varukorgsöversikt