sv

040 561 4283

info@vogastyling.com

sv
Ta kontakt

100 % riskfritt

Vogas stylings 100 % nöjdhetsgaranti är resultatet av flera års verksamhet, med så gott som enbart nöjda kunder. Vår nöjdhetsgaranti innebär att du som kund får 100 % av pengarna tillbaka (eller om du vill, en omtagning av tjänsten) om du av någon anledning inte är nöjd med tjänsten du betalat för. Att köpa en tjänst av Voga Styling är således ett riskfritt köp, och du behöver inte vara rädd att lägga pengar på något du i efterhand känner dig missnöjd med.

OBS!
Nöjdhetsgarantin kan enbart utnyttjas i de fall då personen som nyttjat tjänsten även har betalat för den. Med andra ord kan mottagare av presentkort inte utnyttja nöjdhetsgarantin efter utförd tjänst. Inte  heller köpare av presentkort. Nöjdhetsgarantin gäller inte alla Voga Stylings tjänster. Personer som tagit del av och betalat för följande tjänster har rätt att utnyttja nöjdhetsgarantin:

  • Shoppa med stylist
  • Shoppa i egen garderob

Hur utnyttjar jag garantin?

Om du efter utförd tjänst är missnöjd och vill unyttja nöjdhetsgarantin behöver du bara skicka ett mail till oss på info@vogastyling.com. Ett villkor för få utnyttja garantin är att du uppger orsaken till att du blivit missnöjd. Detta är viktigt för oss, för att vi ska kunna förbättra vår verksamhet. I mailet kan du även skriva ifall du föredrar en 100 % återbetalning eller en kostnadsfri ombokning av tjänsten.

Voga Styling förbehåller sig rätten att utan varsel dra in en kunds möjlighet till utnyttjande av nöjdhetsgarantin om det tydligt framgår att kunden missbrukar garantin. 

Ta kontakt
Varukorgsöversikt