sv

040 561 4283

info@vogastyling.com

sv
Boka tid

Online STYLING

Shoppa med stylist även på distans?! Ja men visst! Den rådande situationen med Corona gör att vi alla behöver tänka till och såklart är det vad vi på Voga också har gjort. Just nu kan vi inte shoppa med er i fysiska butiker, men det betyder ju inte att vi inte kan göra det online! Vi har tagit fram online versioner av både Shoppa med stylist och Shoppa i egen garderob. Men hur går det då till?

1. Första möte

Allt startar med ett första möte (online via Skype) där vi genom diskussion sätter upp en profil för dig, vad är det du är i behov av för kläder, hur påverkar ditt jobb, dina hobbyn o.s.v. dina val av kläder, vad önskar du hitta, vilka utmaningar har du gällande kläder och hur kan vi stylister på Voga hjälpa dig? När vi har lite hum om vem du är och vilken stil du är ute efter så tittar vi även på vilka färger som passar dig och vilken kroppsform du har och hur du ska klä den på bästa sätt.

2. Shoppa i egen garderob

Mötet kan fortsätta med Shoppa i egen garderob där du på förhand valt ut de kläder i din garderob som är dina frågetecken. Det kan handla om storlek, passform, färg och stylingalternativ. Tack vare Skype kan vi enkelt se hur plagget sitter på dig och komma med tips och idéer på styling. Vi gör också en checklista på vilka plagg som kunde införskaffas för att komplettera basgarderoben. På denna punkt har vi två paket med olika längd, två och tre timmar, så du ska kunna välja paket utgående från hur stor garderob du har eller hur många frågor du tror du vill ställa.

3. Shoppa med stylist

Sista delen av tjänsten (om du väljer hela paketet) är Shoppa med stylist. Här kan du välja på en eller två timmars längd och till detta möte har vi stylister på förhand valt ut plagg till dig som vi sen skickar en länklista på. Under mötets gång förklarar vi varför vi valt plaggen samt hur du kan styla dem. Vill du kan du även komplettera tjänsten med ytterligare en timme där vi, om du valt att beställa något av plaggen från listan, går igenom hur de sitter samt hur du nu ska styla dem med det du har hemma.

Paket

Vi har färdiga paket på alla dessa tjänster men självklart går det också bra att skräddarsy sin egen online tjänst utgående från egna behov. Det går också att kombinera våra online tjänster med fysiska tjänster. Till exempel kan du ta Shoppa i egen garderob online men själva shoppingen på plats i Vasa eller Helsingfors.

FÖRSTA MÖTE

89€

Kroppsform

Färganalys

Kartläggning

1 timme

Boka tid
SHOPPA I EGEN GARDEROB

Från

129€

Rensa

Shoppinglista

Styling med egna kläder

2 timmar: 129€
3 timmar: 159€

Boka tid
SHOPPA MED STYLIST

Från

109€

Online möte

Lista med länk till plagg

1 timme: 109€
2 timmar: 149€

Tillägg när kläderna testas 1 timme: 59€

Boka tid
Kombination av paket

Första möte + shoppa med stylist
2 timmar: 189€
3timmar: 229€

Första möte + shoppa i egen garderob + shoppa med stylist
2 timmar: 319€
3timmar: 379€

Tjänsterna fås även i grupp på 2 personer

Boka tid

BOKA ONLINE STYLING

    För- och efternamn* E-post* Telefonnummer* Vilken tjänst vill du beställa?* Vilken vecka eller dag skulle passa bäst för dig? Uppge gärna tre olika alternativ.* Ytterligare kommentarer/frågor (Skriv här ifall ni är två personer som vill utför tjänsterna på samma gång)

    Boka tid
    Varukorgsöversikt