sv

040 561 4283

info@vogastyling.com

sv
Ta kontakt
Business, Privatpersoner

Personal Shopper i Helsingfors & Vasa

Vad är Personal Shopping?

Kort sagt är Personal Shopping en tjänst där du tillsammans med vår stylist provar en mängd olika stilhelheter och enskilda plagg, specifikt utvalda för dig. Det går med andra ord ingen tid till att söka efter kläder, endast till att prova. I vanliga fall hinner du prova 5-12 stilhelheter, beroende på tjänstens längd. Tjänsten kan antingen utföras i Helsingfors eller Vasa. Om du önskar en specifik stylist till din stad är det förstås något vi kan diskutera och ge offert på! Läs mera om hur tjänsten går till lägre ner. 

hur går en Personal Shopper-tjänst till?

Vår populäraste Personal Shopper tjänst kallas “Shoppa med Stylist Premium”. Tjänsten inleds med ett personligt möte, antingen vid något Café eller på vårt kontor. Under mötet ställer vi frågor som hjälper oss när vi ska välja ut kläder till dig. Vi vill veta allt från vad du jobbar med, dina hobbyer, hur dina dagar ser ut till vad du har för nuvarande stil och hur vi kan hjälpa dig med den.

När vi skapat oss en uppfattning av dig som person kan vi boka in själva shoppingdagen. Inför vår shoppingrunda har stylisten redan på förhand valt ut alla kläder åt dig. I normala fall handlar det om ungefär 10 st stilhelheter med allt från topp till tå – byxor, tröjor, kappor, skor och accessoarer. Tjänstens längd är tre timmar, och på den tiden hinner vi till ungefär 2 butiker.

Under tjänstens gång får du prova  stilhelheterna i lugn och ro. Vi hjälper dig hitta att rätt storlekar och alternativ tills du känner dig nöjd med helheterna. Det finns absolut inget köptvång. Du väljer själv om du vill köpa något av de plagg du provat under tjänsten. Du behöver inte heller ta köpbeslut under själva shoppingen. Vid behov sätter vi undan kläderna åt dig så att du kan sova på saken och t.ex. se hur de nya kläderna passar in med det du redan har i garderoben.

Olika paket för olika behov

För att så många som möjligt ska kunna ta del av vår klädstyling tjänst erbjuder vi paket för såväl större som mindre budgeter. Om du väljer ett förmånligare paket, ersätts det inledande mötet med ett info-formulär som fylls i hemma på datorn och sedan skickas till oss. Förutom det är det endast antalet shoppingtimmar som skiljer paketen åt. Något du dock behöver hålla i minnet är att vi genom ett personligt förberedande möte får en bättre och tydligare bild av vad du är ute efter, vilket i de flesta fall leder till ännu bättre resultat.

Förutom att du kan komma själv på en Personal Shopping tjänst så har vi även Shoppa med Stylist i grupp. Uppbyggnaden av tjänsten är densamma men du kan ta med 1-2 kompisar så att ni alla får ungefär 6 stilhelheter vardera. En mycket rolig och uppskattad tjänst som ger många skratt!

Vi rekommenderar varmt att ge bort en Shoppa med Stylist-tjänst i gåva! Det blir ett mycket uppskattat presentkort!

Har du frågor kan du alltid mejla oss på info@vogastyling.com. Vi finns här för dig och skräddarsyr våra paket så de ska passa just dig och dina behov!

Kanske vill du innan själva shoppingen ta en Shoppa i egen garderob? Då kommer vi hem till dig och hjälper dig ”shoppa” i egen garderob. Vi skapar nya och fräscha helheter utgående från det du redan har och hjälper dig svara på alla frågetecken kring storlekar, färger och hur plagg ska stylas.

Vi ses!


Vill du komma och shoppa med stylist?
Klicka här

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Ta kontakt
Varukorgsöversikt