sv

040 561 4283

info@vogastyling.com

sv
Boka tid

Presentkort

Funderar du på vad du ska köpa för present till julklapp, födelsedag, mors/farsdag eller något annat liknande? Skippa kärlen, chokladen, sockorna eller presentkortet till någon halvtråkig affär och satsa istället på en rolig, annorlunda och uppskattad upplevelse. Ett presentkort från Voga Styling med andra ord! Det är nästan garanterat något personen i fråga aldrig provat på förr och garanterat något han/hon får stor glädje och nytta av, oavsett ålder eller kön. 

Du väljer själv ifall du vill ge en viss tjänst eller summa i present. Fyll bara i formuläret nedan så skickar vi presentkortet åt dig i ett fint kuvert som du sedan kan ge direkt till din vän.

(I normala fall sänder vi alla fysiska presentkort per post. Om du dock behöver få med dig ett presentkort direkt, kan du kontakt oss så kommer vi överens.)

  Ditt namn*

  Din e-post*

  Din adress*

  Ditt postnummer*

  Boendeort*

  Mottagarens namn*

  Mottagarens adress (fyll endast i om kortet ska skickas direkt till mottagaren)*

  Summa eller tjänst (ex. "75€" eller "Shoppa med Stylist premium")*

  Vilket datum kommer du att ge presentkortet? (kortet är i kraft 6 månader fr.o.m. angivet datum, om inte annat blir överenskommet)

  Eventuell kommentar/fråga

  Du måste ange en korrekt adress för leveransen presentkort.
  Om du beställer ett Voga e-presentkort måste du ange en korrekt e-postadress. Om den adress du har angivit inte kan bekräftas, förbehåller sig Voga rätten att avvakta med leveransen av presentkort.

  I enlighet med lagen om distansförsäljning, har du en betänketid på 14 dagar (med start dagen efter leverans) att häva ditt köp av presentkort köpta online och få en fullständig återbetalning. Kunden bör självmant meddela orsak i god tid för att få köpet hävt.

  Vi kan inte hållas ansvariga för Voga Stylings-presentkort som tappas bort eller blir stulna.

  Vid ångerrätt måste fysiska presentkort sändas tillbaka till Voga Styling.
  Mottagaren av presentkortet kan inte häva köpet eller få pengar tillbaka, endast beställaren har rätt att häva köpet.

  Hitta din kroppsform

  Beställ vårt nyhetsbrev och få gratis guide

  Bli prenumerant idag och få tillgång till Voga Stylings exklusiva kroppsformsguide, i vilken du får reda på vilken kroppsform du har och vilka kläder som framhäver dina bästa sidor! Vårt nyhetsbrev kommer att släppas 4-6 gånger per år, och kommer att innehålla unika erbjudanden, aktuella kampanjer, senaste nytt från Stilakuten samt mycket mera! 

  Boka tid
  Varukorgsöversikt