sv

040 561 4283

info@vogastyling.com

sv
Boka tid

Tjänster

Privatpersoner

“Shoppa med stylist” är det roligaste jag har gjort på länge. Så prisvärt och när jag körde hem efter 3 timmar shopping idag var jag på så gott humör! Jag hade äntligen hittat en massa fina plagg som jag gillar och känner mig fin i, allt tack vare Sandra! Jag som helt tappat bort min stil och glömt bort mig själv efter graviditeten för snart 1,5 år sedan känner att det här var så välbehövligt. Rekommenderas åt alla, ni kommer inte att ångra er!

Madeleine Karf-Redlig

Måste bara säga: VÅGA VOGA STYLING! En helt underbar upplevelse tillsammans med Sandra, vilken pärla! Det var både roligt, givande och inspirerande! Kom hem med nya skor, ett par byxor, 4 skjortor och ett nytt tänk. Kan inte säga det för mycket: VÅGA VOGA STYLING! 

Charlotta Rosenholm

Har alltid känt lite frustration då garderoben skall uppdateras, det har verkligen inte hört till min favorit sysselsättning. Jag beslöt att ta hjälp av ett proffs och då vände jag mig till Sandra på Voga styling. Det var skoj, lärorikt och väldigt enkelt eftersom Sandra redan valt ut de plagg som jag skulle pröva. Det blev 5 nya plagg, å jag kommer garanterat att använda mig av Voga och deras tjänster nästa gång jag skall uppdatera garderoben. Att shoppa med en stylist är något jag kan rekommendera alla som behöver nya idéer eller bara känner sig lite osäker då det skall shoppas nya kläder.

David Söderberg

Jag testade paketet Personlig Stilguide och kan inte annat än att vara nöjd med mitt val. Allt kändes väldigt professionellt och lyxigt att få ha en egen stylist. Sandra som skötte stylingen visste verkligen vad hon pratade om och lyckades plocka fram nya stilar och klädkombinationer som jag inte skulle tänkt på själv, men som till min förvåning var super snyggt! Verkligen VOGAT! 

Sara Back

Shoppa med stylist

”Shoppa med stylist” är en dag då du eller ni går på shoppingrunda tillsammans med någon av våra stylister och provar kläder och accessoarer, specifikt utvalda för er på förhand av vår stylist. Tjänsten kan antingen utföras indviduellt eller i grupp. Som shoppa med stylist-kund får du även fina rabatter på dina klädinköp.

Läs mera

Shoppa i egen  garderob

Shoppa i egen garderob går i första hand ut på att vi kommer hem till dig och hjälper dig upptäcka nya fina klädkombinationer och shoppa “nytt” i din egen garderob. Många gånger kör man fast i sitt tankesätt och ser inte de otaliga möjligheterna som gömmer sig bland kläderna man redan äger. Vid behov hjälper vi dig även att rensa garderoben på kläder som inte går ihop med din stil, som inte storleks- eller färgmässigt passar eller som helt enkelt gått ur mode.

Läs mera

Personlig stilguide

Voga Stylings personliga stilguide är en samling av flera tjänster till rabatterat pris. Detta är tjänsten för dem som verkligen vill uppdatera sig och som söker en helt unik och mycket rolig upplevelse! Tjänsten inleds med garderob detox, efterföljs av shoppa med stylist och avslutas med sminkning plus fotografering i nya kläder. Bilderna som vi skickar till dig per epost fungerar som fina minnen av din personliga stilguide. 

Läs mera

Möhippor & Stilföreläsningar

Om ni är en större grupp som gärna skulle ta del av Voga Stylings tjänster tillsammans går det naturligtvis att ordna. Möhippa, stilföreläsningar ocg TYKY-dagar- ta kontakt så hittar vi något som passar er grupp!

Läs mera
Läs mera om företaget

Hitta din kroppsform

Beställ vårt nyhetsbrev och få gratis guide

Bli prenumerant idag och få tillgång till Voga Stylings exklusiva kroppsformsguide, i vilken du får reda på vilken kroppsform du har och vilka kläder som framhäver dina bästa sidor! Vårt nyhetsbrev kommer att släppas 4-6 gånger per år, och kommer att innehålla unika erbjudanden, aktuella kampanjer, senaste nytt från Stilakuten samt mycket mera! 

Samarbeten

Få rabatt på dina klädinköp

Som Voga Stylings kund får du fina rabatter på dina inköp från Vasas bästa affärer året runt. Tack vare detta kan du som kund spara in mera på din klädinköp än vad du betalar för själva stylistjänsten, häftigt va?

Ta kontakt

Funderar du över något? Fyll exempelvis i kontaktformuläret nedan, så återkommer vi per mail. Vill du boka tid för en tjänst? Tryck på knappen nedan.

Boka tid

Vasa & Helsingfors

    Boka tid
    Varukorgsöversikt