sv

040 561 4283

info@vogastyling.com

sv
Boka tid

Tjänster

Privatpersoner

På Voga Styling har vi under tre års tid hjälpt hundratals människor att stärka sin egen självbild och självkänsla genom att ta fram den unika stil som de trivs med och känner sig fina i. Vi strävar efter att ge dig som kund en personlig och minnesvärd upplevelse, genom vilken kläder och stil blir något roligt och trevligt, istället för jobbigt och ångestfyllt. Våra tjänster för privatpersoner kan antingen utföras individuellt eller i grupp.

Online kurser

Voga Stylings nyaste projekt är online kurser, som kommer att lära dig allt du behöver veta om stil och klädsel. Kurserna kommer i videoformat och är cirka 45 minuter långa. Först ut är kursen om basgarderoben. Inom kort kommer fler kurser med andra teman att släppas, så håll ögonen öppna. 

Läs mera

Shoppa med stylist

”Shoppa med stylist” är en dag då du eller ni går på shoppingrunda tillsammans med någon av våra stylister och provar kläder och accessoarer, specifikt utvalda för er på förhand av vår stylist. Tjänsten kan antingen utföras indviduellt eller i grupp. Som shoppa med stylist-kund får du även fina rabatter på dina klädinköp.

Läs mera

Garderob detox

En garderob detox går i första hand ut på att vi kommer hem till dig och hjälper dig upptäcka nya fina klädkombinationer och shoppa ”nytt” i din egen garderob. Många gånger kör man fast i sitt tankesätt och ser inte de otaliga möjligheterna som gömmer sig bland kläderna man redan äger. Vi hjälper dig även att rensa garderoben på kläder som inte går ihop med din stil, som inte storleks- eller färgmässigt passar eller som helt enkelt gått ur mode.

Läs mera

Personlig stilguide

Voga Stylings personliga stilguide är en samling av flera tjänster till rabatterat pris. Detta är tjänsten för dem som verkligen vill uppdatera sig och som söker en helt unik och mycket rolig upplevelse! Tjänsten inleds med garderob detox, efterföljs av shoppa med stylist och avslutas med sminkning plus fotografering i nya kläder. Bilderna som vi skickar till dig per epost fungerar som fina minnen av din personliga stilguide. 

Läs mera

Makeup skola

Voga Stylings makeup skola ger dig svaren på frågorna vad, när och hur. Under sminkningen lär vi dig vad olika produkter ger för resultat, i vilka situationer man kan använda dem och hur de ska appliceras. För bästa möjliga resultat sminkar vi ena sidan av ansiktet medan du får öva på den andra. Avslutningsvis får du steg för steg instruktioner med dig hem så du inte glömmer vad vi gått igenom. Makeup skolan görs endast i Österbotten.

Läs mera

Bröllop & möhippor

Ska du gifta dig snart? Eller har du fått till uppgift att ordna programpunkter till din väninnas möhippa? Voga Styling erbjuder helhetslösningar till blivande brudar i form av brudstyling och makeup, håruppsättningar och bröllopsfotografering. Vi erbjuder även roliga och givande programpunkter till möhippor, exempelvis stilföreläsningar och makeupskolor.

Läs mera

Grupptjänster

Om ni är en större grupp som gärna skulle ta del av Voga Stylings tjänster tillsammans går det naturligtvis att ordna. Det kan t.ex. handla om en kväll då vi håller makeup- eller stilföreläsning för dig och dina vänner. 

Läs mera

Stilakuten

Vogas stylister

Sandra Holmäng

sandra@vogastyling.com

040 561 4283

Estenom

Vasa, Finland

Heidi Lithén

heidi@vogastyling.com

050 589 9750

Estenom & ekonom

Vasa, Finland

Hanna Paajanen

info@vogastyling.com

Estenom

Helsingfors, Finland

Mikaela Sundholm

info@vogastyling.com

Estenom

Helsingfors, Finland

Läs mera om företaget

Hitta din kroppsform

Beställ vårt nyhetsbrev och få gratis guide

Bli prenumerant idag och få tillgång till Voga Stylings exklusiva kroppsformsguide, i vilken du får reda på vilken kroppsform du har och vilka kläder som framhäver dina bästa sidor! Vårt nyhetsbrev kommer att släppas 4-6 gånger per år, och kommer att innehålla unika erbjudanden, aktuella kampanjer, senaste nytt från Stilakuten samt mycket mera! 

Samarbeten

Få rabatt på dina klädinköp

Som Voga Stylings kund får du fina rabatter på dina inköp från Vasas bästa affärer året runt. Tack vare detta kan du som kund spara in mera på din klädinköp än vad du betalar för själva stylistjänsten, häftigt va?

Ta kontakt

Funderar du över något? Fyll exempelvis i kontaktformuläret nedan, så återkommer vi per mail. Vill du boka tid för en tjänst? Tryck på knappen nedan.

Boka tid

Stationsgatan 26 A 6
65100, Vasa
(verksamma även i Helsingfors)

Boka tid
Varukorgsöversikt