sv

040 561 4283

info@vogastyling.com

sv
Boka tid

Shoppa med PRAKTIKANTERNA

Endast i Vasa (16.3 – 30.4.2020)

Hur låter det att komma på shopping med tre estenomstuderande stylistpraktikanter som lagt ordentligt med tid på att välja ut kläder som skulle passa just dig? Hur låter det att få 50 % rabatt på vad tjänsten egentligen kostar, plus förstås alla rabatter du får på de kläder du köper under tjänstens gång? Vi tycker det låter fantastiskt, och vi hoppas att du tar tillfället i akt och låter dig stylas från topp till tå av våra superduktiga praktikanter. Scrolla neråt för att läsa mera om tjänsten och de förmånliga paketprisen. 

Vad är en shoppa med stylist-tjänst?

Tjänsten ”Shoppa med stylist” är en dag då du tillsammans med någon av våra stylister går på shoppingrunda och provar stilhelheter, specifikt utvalda för dig av våra stylister. Tjänsten inleds med att du berättar åt oss vad du är ute efter, vilka preferenser du har o.s.v. Vi behöver även få uppgifter om kroppsform, längd och hårfärg för att skapa oss en uppfattning om vilka kläder som skulle passa perfekt för just dig! I alla butiker som besöks under tjänstens gång är kläder färdigt undansatta för dig. Det går alltså ingen tid till att söka efter kläder, endast till att prova. I vanliga fall hinner man prova 10-20 stilhelheter, beroende på tjänstens längd.

Med vår shoppa med stylist-tjänst strävar vi efter att ge dig som kund en unik och minnesvärd upplevelse, genom vilken kläder och stil blir något roligt och trevligt, istället för jobbigt och ångestfyllt.

Butiker du får rabatt hos när du shoppar med oss

KLÄDAFFÄRER
  • Hos Wasaborg Syncenter i Vasa får alla våra kunder 25% rabatt på alla normalprissatta produkter
  • Hos Halonen i Vasa får alla våra kunder 15% rabatt på alla normalprissatta produkter
  • Hos herrbutiken Jääskeläinen i Vasa får alla våra kunder minst 10-15% på alla normalprissatta produkter
  • Hos Moda Aukia i Vasa får alla våra kunder fina specialpriser på alla normalprissatta produkter
  • Hos Dressmann i Vasa får alla våra kunder 20% rabatt på alla normalprissatta produkter
  • Hos Salkari i Vasa får alla våra kunder 15% rabatt på alla normalprissatta produkter
  • Hos Esprit i Vasa får alla våra kunder fina specialpriser på alla normalprissatta produkter
  • Hos Vero Moda / Jack & Jones i Vasa får alla våra kunder 20% rabatt på alla normalprissatta produkter
  • Hos KappAhl i Vasa centrum får alla våra kunder 15% rabatt på alla normalprissatta produkter

RESTAURANGER
  • Från restaurang HEJM i Vasa får våra kunder 10 % rabatt då tjänsten avslutas med lunch/middag vid HEJM. 

”Shoppa med stylist” är det roligaste jag har gjort på länge. Så prisvärt och när jag körde hem efter 3 timmar shopping idag så var jag på så gott humör! Jag hade äntligen hittat en massa fina plagg som jag gillar och känner mig fin i, allt tack vare Sandra! Jag som helt tappat bort min stil och glömt bort mig själv efter graviditeten för snart 1,5 år sedan känner att det här var så välbehövligt. Rekommenderas åt alla, ni kommer inte att ångra er!

Madeleine Karf-Redlig

Måste bara säga: VÅGA VOGA STYLING! En helt underbar upplevelse tillsammans med Sandra,vilken pärla! Det var både roligt, givande och inspirerande! Kom hem med nya skor, ett par byxor,4 skjortor och ett nytt tänk. Kan inte säga det för mycket: VÅGA VOGA STYLING! 

Charlotta Rosenholm

Har alltid känt lite frustration då garderoben skall uppdateras, det har verkligen inte hört till min favorit sysselsättning. Jag beslöt att ta hjälp av ett proffs och då vände jag mig till Sandra på Voga styling. Det var skoj, lärorikt och väldigt enkelt eftersom Sandra redan valt ut de plagg som jag skulle pröva. Det blev många nya plagg, å jag kommer garanterat att använda mig av Voga och deras tjänster nästa gång jag skall uppdatera garderoben.

David Söderberg

Jag testade paketet Personlig Stilguide och kan inte annat än att vara nöjd med mitt val. Allt kändes väldigt professionellt och lyxigt att få ha en egen stylist. Sandra som skötte stylingen visste verkligen vad hon pratade om och lyckades plocka fram nya stilar och klädkombinationer som jag inte skulle tänkt på själv, men som till min förvåning var super snyggt! Verkligen VOGAT! 

Sara Back

Paket för olika budgeter

Alla paketpriset är på – 50 % rabatt!

För att så många som möjligt ska kunna ta del av praktikanternas klädstyling erbjuder vi paket för såväl större som mindre budgeter. Om du väljer ett förmånligare paket, ersätts det inledande mötet med ett info-formulär som fylls i hemma på datorn och sedan skickas till oss. Förutom det är det endast antalet shoppingtimmar som skiljer paketen åt. Något du dock behöver hålla i minnet är att vi genom ett personligt förberedande möte får en bättre och tydligare bild av vad du är ute efter, vilket i de flesta fall leder till ännu bättre resultat.

100 % nöjdhetsgaranti

Vogas stylings 100 % nöjdhetsgaranti är resultatet av flera års verksamhet, med så gott som enbart nöjda kunder. Vår nöjdhetsgaranti innebär att du som kund får 100 % av pengarna tillbaka (eller om du vill, en omtagning av tjänsten) om du av någon anledning inte är nöjd med tjänsten du betalat för. Att köpa en tjänst av Voga Styling är således ett riskfritt köp, och du behöver inte vara rädd att lägga pengar på något du i efterhand känner dig missnöjd med.

Läs mer om villkoren för vår nöjdhetsgaranti HÄR

Individuellt

Alla paketpriset är på – 50 % rabatt!

BUDGET

59€

Förhandsinfo via formulär

Shoppa med stylist (1h)

Boka tid
BUDGET +

79€

Förhandsinfo via formulär

Shoppa med stylist (2h)

Boka tid
standard

95€

Förhandsinfo via formulär

Shoppa med stylist (3h)

Boka tid
Premium

109€

Förberedande möte (30 min)

Shoppa med stylist (3h)

Boka tid

Hur blir jag VIP-kund?

För att räknas som VIP kund behöver du ha tagit del av en tjänst med Voga Styling inom de senaste 12 månaderna.

Gäller inte föreläsningar eller vid köp av presentkort. Köpare av presentkort räknas alltså inte som VIP-kunder. Mottagare av presentkort räknas däremot som VIP-kunder i 12 månader framåt fr.o.m. det datum då tjänsten utfördes.

I grupp

Standard

Från.  55€

Förhandsinfo via formulär

Shoppa med stylist (3h)

2 personer: 69€ / person
3-5 personer: 55€ / person

Boka tid
Premium

Från.  65€

Förberedande möten (30 min)

Shoppa med stylist (3h)

2 personer: 85€ / person
3-5 personer: 65€ / person

Boka tid

Hitta din kroppsform

Beställ vårt nyhetsbrev och få gratis guide

Bli prenumerant idag och få tillgång till Voga Stylings exklusiva kroppsformsguide, i vilken du får reda på vilken kroppsform du har och vilka kläder som framhäver dina bästa sidor! Vårt nyhetsbrev kommer att släppas 4-6 gånger per år, och kommer att innehålla unika erbjudanden, aktuella kampanjer, senaste nytt från Stilakuten samt mycket mera! 

Boka tid
Varukorgsöversikt