sv

040 561 4283

info@vogastyling.com

sv
Ta kontakt

Om oss

Voga Styling grundades år 2016 av Robert Bamm, Sandra Holmäng och Heidi Lithén, som alla tre fungerar som delägare i företaget. En stark vilja att få göra sin egen grej och ett brinnande intresse för stil ledde till att två estenomer och en marknadsförare bildade ett effektivt team och tog beslutet att grunda något som är väldigt sällsynt i Finland, ett stylistföretag.

Voga Styling erbjuder konsulteringstjänster för kläder, stil och makeup. Genom skräddarsydda tjänster strävar vi till att hjälpa människor till ett bättre självförtroende, en starkare självkänsla och en egen personlig och unik stil. Kläderna vi bär påverkar oss mera än vi tror. Med kläder man trivs i och känner sig fin i kommer en massa fördelar man kanske inte tänker på så ofta. Ökat självförtroende, bättre hållning, bättre humör och en trevligare vardag i allmänhet. Vår målsättning är att ge dig som kund en unik och minnesvärd upplevelse, exceptionell kundservice samt ökad trygghet i dig själv och din stil.

Team Voga

Robert Bamm

IT & marknadsföring
Delägare


robert@vogastyling.com

+358 50 349 2609

Ekonom

Vasa, Finland

Mera om Robert

Inom Voga Syling jobbar Robert med marknadsföring, IT-relaterade saker (han har fixat denna hemsida t.ex.) och diverse administrativa sysslor. När han inte jobbar med Voga Styling går tiden till hans andra två företag samt till sport och träning. Robert är hemma från Vörå. 

Sandra Holmäng

Stylist
Delägare


sandra@vogastyling.com

+358 40 561 4283

Estenom

Vasa, Finland

Mera om Sandra

Sandra är en av företagets stylister i Österbotten, och ses ofta i Vasa centrum med sina shoppa med stylist-kunder. Sandra är även den som står för alla makeup-tjänster i Österbotten. När Sandra inte jobbar med Voga, går tiden främst till hennes egna företag  och de otaliga projekt hon ständigt har på gång som influencer. Sandra är hemma från Pedersöre. 

Heidi Lithén

Stylist
Delägare


heidi@vogastyling.com

+358 50 589 9750

Estenom & ekonom

Vasa, Finland

Mera om Heidi

Heidi är en av företagets stylister i Österbotten och utför alla tjänster som har med kläder att göra. När Heidi inte jobbar med Voga hittar man henne antingen på hennes arbetsplats, på villan eller i gymmet. Heidi är hemma från Vasa. 

Mikaela Sundholm

Stylist


info@vogastyling.com

Estenom

Helsingfors, Finland

Mera om Mikaela

Mikaela är företagets nyaste tillskott och arbetar som stylist i Helsingfors med alla klädrelaterade tjänster. Förutom stylistjobbet vid Voga Styling praktiserar Mikaela även vid Showroom. På fritiden går Mikaela aktivt på gym och hon älskar att springa samt att resa. Mikaela är hemma från Helsingfors.

Johanna Finström

Kommunikation


info@vogastyling.com

Pedagog

Vasa, Finland

Mera om Johanna

Johanna arbetar främst med företagets finska kommunikation och textproduktion. Till vardags jobbar Johanna som rekryteringskonsult i Vasa och på fritiden går tiden främst till dans och tv-serier. Johanna är hemma från Jakobstad.

Hitta din kroppsform

Beställ vårt nyhetsbrev och få gratis guide

Bli prenumerant idag och få tillgång till Voga Stylings exklusiva kroppsformsguide, i vilken du får reda på vilken kroppsform du har och vilka kläder som framhäver dina bästa sidor! Vårt nyhetsbrev kommer att släppas 4-6 gånger per år, och kommer att innehålla unika erbjudanden, aktuella kampanjer, senaste nytt från Stilakuten samt mycket mera! 

Ta kontakt
Varukorgsöversikt